Hvor å fastsette Downdrafts i din pipe

January 10

Hvor å fastsette Downdrafts i din pipe

Justeres med lange påler i en skorstein resulterer i varm eller kald vind wafting gjennom hjemmet avhengig av sesongen. Det fører heller stygg lukt eller en røyk - fylt rom til tider. En downdraft resulterer ofte i kreosot buildup på overflaten av peisen din. Dette ser stygge og kan forårsake brann. Forskjellige problemer kan forårsake downdrafts, men det er ikke vanskelig å feilsøke og reparere skorsteinen for å rette dette problemet.

Instruksjoner

•Prune eller kutte ned trær som overheng skorsteinen eller tak linje. Vind kan feie over toppen av trær eller gjennom grenene dermed skape utkast for å angi ditt hjem gjennom skorsteinen.

•Kontroller din demper å sikre at det åpner helt. Hvis ikke, prøv å rengjøre den med en scrub pensel og såpe og vann i en bøtte. Skyll området godt og tørke den med rengjøring filler. Ha erstattet av skorsteinen spesialist hvis det fortsatt ikke lukkes skikkelig.

•Lukk dører, som fører til en kjeller, hvis røyk fyller ditt hjem når du først tenner ild. Dette kan skyldes en økning i luft volum i ditt hjem. Andre årsaker kan være en avtrekksvifte eller klær hårtørker kjører eller et åpent vindu.

•Legg ekstra lengde til din flue hvis du nylig bygget uthusene nær hjemmet med høye tak. Røykrøret båre er tilgjengelig fra en peis eller hjem forsyning butikken.

•Contact en fridykker inspisere skorsteinen for problemer og rengjør det grundig. En fridykker sjekker for sprekker i chimney cap, tilstedeværelse av dyr og andre problemer som ofte skaper downdrafts. Han kan også anbefale deg om skorsteinen er dårlig utformet eller hvis peisen åpningen er for stor for røykrøret. En årlig inspeksjon bidrar til å sikre ditt hjem.

Tips og advarsler

  • Sprekk et vindu eller dør åpent som er i nærheten av Pipa. Hvis røyken slutter eller reduserer er problemet sannsynlig at lufttilførselen er utilstrekkelig. Dette er ofte et problem i nyere eller lufttett hjem. Kontakt en skorstein spesialist for å installere en utenfor luft-kilde der frisk luft inn brennkammeret.