Hvor å fastsette dører som lekkasje

May 24

En dør er utformet for å holde ting. Det betyr at folk, selvfølgelig, men dører må også holde luft og vann ut. Hull og sprekker rundt omkretsen av døren vil tillate både vann og luft å trenge gjennom. Vann infiltrasjon kan forårsake skade på både døren og gulv. Luftlekkasjer kaste bort energi, og forårsake din strømregning å øke. Begge problemer kan løses med et par raske reparasjoner.

Instruksjoner

•Fjern casing eller tre trim som dekker felles mellom veggen og dør rammen med en snuse bar. Sett tuppen av utvide skum applikatoren inn mellom dørkarmen og veggen, og trykk ned utløseren å løslate skum. Erstatt casing og forsegle kantene med caulk.

•Bytt weatherstripping rundt døren. Weatherstripping er tilgjengelig i gummi, plast, skum og metall. Skum, er ifølge sparepærer, den mest effektive mot vind. Måle hver side av utvendig dørkarmen med et målebånd. Kuttet weatherstripping til størrelse med en baufil, hvis bruker metall weatherstripping. Andre typer kan bli kuttet med en barberhøvel kniv. Rydd klippkanten fil. Plasser weatherstripping mot dørkarmen og skru dem i stedet bruker en Philips skrutrekker.

•Plasser en dør feie på innsiden av døren. Døren feier kommer i aluminium eller stål; enten materiale er akseptabelt. Lukk døren og måle bredden på bunnen, og kutte dør feie til størrelse med en baufil. Sette klaffesiden av døren feie mot bunnen av døren; Kontroller at feie dekker gapet mellom døra og bunnen rammen å stoppe luftstrøm. Så skru den på plass ved hjelp av de medfølgende skruene og en Philips skrutrekker.