Hvor å fastsette Crawlspace

November 6

Hvor å fastsette Crawlspace

Det er sjelden ikke å finne sprekker i stiftelsen av et hjem, særlig i eldre boliger. Enten du har en full kjeller eller en crawlspace, kan disse sprekk være stygge og problematisk, som selv den minste av dem kan tillate insekter og vann hjemme. Derfor er det svært viktig du undersøke din crawlspace problemer og løse disse umiddelbart. Heldigvis kan du rette crawlspace sprekker deg med et hydroplug sement produkt som sel sprekker, sett rask og stopper lekkasjer.

Instruksjoner

•Velg det beste kommersielle produktet for reparasjon. Et hydro-plug produkt er ofte best for små sprekker i en crawlspace. Kjøpe dette produktet hos din lokale oppussing butikken. Denne type sement produkt utvider som det tørker raskt, slik at du rundt områder der du finner vannskader.

•Look for sprekker på utsiden langs grunnlaget. Begynner å grave sammen med noen sprekk som kjører lav. I noen tilfeller må du grave så langt fotfeste hvis du har store sprekker, men mesteparten av tiden, trenger du bare å grave kort avstand for å bruke produktet effektivt. Bruk en børste til å rengjøre sprekk når grave er fullført.

•Bruk en meisel og hammer for å velge bort på ytre foundation rundt sprekke. Begynn øverst og jobb deg nedover som du meisel en tomme på hver side av sprekken. Prøv å meisle ned som du kan følge banen for sprekken. Kveld overflaten rundt sprekk hjelper binde hydro-plug sement som du dekker sprekken. Fjerne noen små partikler og støv fra hele området med en pensel.

•Climb inne i crawlspace. Meisel sprekken fra innsiden som du gjorde utenfor, men sørg for å utvide arbeidet hele lengden av sprekken denne gangen. Fjern støv og rusk når dette arbeidet er fullført.

•Les instruksjonene for hydro-pluggen sement nøye. Bland bare et lite beløp som du kan bruke noen få minutter om gangen, som dette produktet setter veldig fort. Bland riktig mengde sement og vann i en bøtte og rør godt. Bruk en presenning eller duken for å beskytte gulvet mot søl.

•Bruk en liten murskje gjelder hydro-plug sement i sprekker både innenfor og utenfor. Start fra toppen og arbeide langsomt nedover. Skrape overflødig fra og glatt ut overflaten rundt sprekke. Plukk opp noen sement som faller til gulvet før det tørker.

Tips og advarsler

  • For sprekker lekker vann, avta prosessen med å søke hydro-plug sement. Hold produktet over lekkasjen til det begynner å tørke. Dette sikrer produktet utvider nok rundt sprekk å stoppe lekkasjen.
  • Alltid Bruk verneutstyr når inne en crawlspace og når chiseling blokk eller betong stiftelser.