Hvor å fastsette blinde til UPVC

March 16

Hvor å fastsette blinde til UPVC

Unplasticized PVC er hardere og mindre fleksible enn standard PVC, brukes den produsere doble og standard vinduskarmer. Men annullere mange produsenter produktgarantien hvis du bore materialet før det vedlegges blindene. Du løser dette problemet, har noen blinde produsenter utviklet en monteringsrammen som festes til vinduet uten å bruke skruer. Alternativt kan du knytte blindene fra uPVC vinduskarmen over vinduet åpner på innsiden veggen.

Instruksjoner

•Kontroller vinduet ramme for å fastslå Hvis glasset er forseglet med et glass pakning før du kjøper en klips blind. Hvis du er usikker, spør blind leverandøren for veiledning. Hvis vinduet har vært forseglet med Vinduer bånd i stedet for en pakning, gå til trinn 8 installere en standard blind.

•Measure avstanden fra kanten av rammen til håndtaket (hvis montert), med en stål hersker eller en dybdemåler. Hvis det er mindre at 1/4 tomme klaring, bruke avstandsstykker for å heve håndtaket; Disse kan kjøpes fra blind leverandøren.

•Determine størrelsen på glasset fra hjørne til hjørne inne rammen for for størrelse i henhold ramme. Følg instruksjonene fra produsenten og bruke en ultrasonisk eller laser digital målebånd hvis mulig, ellers bruker en stål linjal eller målebånd. Hvis du bruker denne metoden, mål fra midtpunktet utover på hver side; Målet må være innenfor 1/64de tomme.

•Measure avstanden fra glasset til ansiktet til vinduskarmen med en dybdemåler. Dette vil avgjøre størrelsen og plasseringen av klippet i parentes.

•Lay i denne utstilling forsiden ned på en tabell med lukket blinde øverste. Sett hjørne braketten inn i sporene på endene av de vertikale og oppreist utstilling å opprette en rektangulær ramme. Skru til de fire feste skruene på hvert hjørne med en Phillips-skrutrekker. Presse hjørne dekker over fremre rammen og sikker på baksiden med skruene som ble levert.

•Plasser måling kortet mot øvre venstre hjørne av glasset. Smør monteringsbraketten med parabolen-vask væske. Skyv braketten mot nederkant av kortet mellom glasset og glass pakningen. Trykk alt måten til er det vanskelig mot perlen. Gjenta med andre tre monteringsbrakettene.

•Løft opp samlingen med blinde knyttet til vinduskarmen. Juster hullene i rammen med feste brakettene på hvert hjørne. Start øverst til venstre og hefte hver braketten inn i rammen til små klippet braketten klikker på tilstøtende hullet i rammen.

•Mark både center linjene i vinduet åpningen og toppen av standard blind leder skinnen med en blyant og carpenter's square. Holde blinde på plass over åpningen med center linjer matchet opp og bunnen av head skinnen på linje med toppen av åpningen. Plasser en ånd-nivå på blinde og center boblen. Merke endene og øvre overflaten på begge sider av veggen med en blyant å plassere monteringsbrakettene.

•Åpne døren hengslene på venstre festebraketten. Plasser braketten mot veggen med venstre kant og topp linje med blyant merkene. Merk to skruehullene på veggen med en blyant.

•Drill to pilot hull i veggen med en 1/8-tommers vri drill og en trådløs drill/driver. Passer en skrutrekker tilknytning til bore og bruke den til å skru monteringsbraketten til veggen med skruene som ble levert. Gjenta med høyre monteringsbraketten.

•Fjern plast slutten caps fra hodet skinnen. Plass U-formet konseptet klippene gitt i kit over hver ende av hodet skinnen fra baksiden overfor utstikkerne vendt fremover. Skyv hodet skinnen inn åpne monteringsbrakettene. Lukke dørene på parentesene, og fest dem stengt. Klipp hodet rail fascia styret for fascia utklippene på hodet skinnen.