Hvor å fastsette badekar tappekran lekkasjer med gamle beslag som ikke løsne uten felle dør

March 9

Gamle badekar kraner bruk en ventilen stammen for å regulere strømmen av vann gjennom kranen. Ventilen stammen har flere deler som slites ut som gummi skiver, at du må erstatte når kranen begynner å lekke. Når du har fjernet den gamle ventilen stammen fra tappekran, ta det med til din lokale rørlegger forsyning center eller hjemme forbedring butikken å finne den riktige Utskiftingspakken for deler. Du trenger ikke å bruke en felle døren til å fikse kranen siden du kan utføre arbeidet i badekaret.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til huset ved å lukke ventilen viktigste vann. Test som vannet blir stengt helt ved å slå på en varm og kald tappekran helt.

•Fjern cap stykket midt Lekk tappekran håndtak, avslørende skruen nedenfor. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruen, og trekk i håndtaket av kranen. Klemme en håndtak avtrekker håndtere hvis det er fast. Tvinn puller's center innlegg klokken å tvinge referansen gratis.

•Vri noen mutteren eller beskyttende ermet på ventilen stammen mot klokken, bruker kanal låse tang for å fjerne dem fra kranen. Klemme en skiftenøkkel til sekskanten montering ved foten av ventilen stammen og gjør den mot fjerne ventilen stammen fra vannrøret.

•Twist skruen på slutten av ventilen stammen mot klokken for å skru ut den fra stammen. Skyv av slitesterk deler på ventilen stammen, at rekkefølge og plassering.

•RUB rørleggers fett over reservedeler, deretter sette dem på ventilen stammen på samme måte som gamle. Sett i skruen på slutten av ventilen stammen. Montere kranen ved å reversere trinnene du å ta det fra hverandre. Gjenopprette vannforsyningen til huset ved å slå hovedkranen til åpen posisjon.