Hvor å fastsette American Standard toaletter

March 21

Hvis American Standard toalettet ikke fungerer riktig, er det vanligvis et mekanisk eller tilkobling problem. Lite går galt med det faktiske toalettet som du ikke vet om umiddelbart. Hvis porselen sprekker eller bryter, er du bedre å få et nytt toalett enn å prøve å fikse det, med mindre det ikke er i et område som inneholder vann eller bærer vekt.

Instruksjoner

•Hvis du finner vann på gulvet, kan det være stedet der vannet kobles til toalett tank. Hvis det er tilfelle, slå av vannet, koble lekk tilkoblingen, Pakk den i Teflon tape og trekk igjen tilkoblingen. Skru på vannet å sjekk hvis det fremdeles lekker. Hvis vann feed, et plastrør, få lekkasjer, en ny.

•Hunt for lekkasjen fra toalettet. Først, sjekk boltene som holder toalettet ned. Hvis toalettet bergarter og ikke stram, må du sannsynligvis en ny flens. Hvis det bare lekker, sjekk voksen ring. Slå av vannet, flush og kausjon resten av vann ut. Trekk toalettet. Rengjør den gamle voksen ringen av bunnen og av flensen. Hvis flensen er brutt, reparere eller erstatte den. Hvis alt ser greit, sette en ny voksen ring under toalettet og sette den ned på flensen. Skru den ned.

•Se hvis vannet kommer fra stedet der tanken kobles til bollen. Skru ned tank boltene som holder tanken til toalettet. Hvis det ikke fungerer, ta den fra hverandre og sette et nytt gummi strå skive strå støvel eller den nye flush ventilen. Slå av vannet, flush, kausjon ut alle igjen i tanken. Fjern skruene som tank og fjerne tanken. Se om du trenger en ny gummi strå vaskemaskin eller strå støvel. På dette punktet, er det like enkelt å erstatte hele mekanismen.

•Hvis du skylle den og vann fyller bollen men unnlater å fylle tanken, du har ingen vannkilde. Sjekk kjøkkenvasken tappekran om alt vannet i huset er av eller bare toalettet. Hvis vask vann fungerer, er se hvis vannet avstengning på toalettet i på-posisjonen.

•Ta på toppen av tanken hvis du trykker håndtaket og det flush ikke. Kontroller forbindelsen mellom metallet brikken og håndtak. Hvis det fungerer med kjede å løfte en flapper, sikre kjeden ikke er sammenfiltret eller frakoblet. Du må erstatte hele mekanismen. Slå av vannet, flush og kausjon resten av vannet ut av tanken. Fjerne tank boltene som kobler den til toalettet. Snu den og bruke en groove joint tang løsne strå mutteren under tanken. Sette på nye ventilen og Monter.

•Hvis toalettet fortsetter å kjøre og har en flapper og kjede, det er mest sannsynlig en sammenfiltrede kjede. Noen ganger flapper som dekker hullet der vannet går ut av tanken må erstatte. Bare ren setet fra alle rester. Bruk eddik til dette. Knytt deretter erstatning klaff ventilen. Noen toaletter har fortsatt den gamle ballen som reiser som vannstanden øker og slår av vannet på et visst punkt. Hvis du har en av disse og toalettet går kontinuerlig, må du bare justere metall stang som holder float.

•Hvis setet på en amerikansk Standard toalettet wiggles og lysbilder til side, stramme plast skruene som holder det på toalettet. Hvis setet er dårlig, kjøpe en ny og skru den ned med hvit plast skruer på baksiden.