Hvor å endre farge bombekastere

October 20

Hvor å endre farge bombekastere

Mørtel er limet som binder murstein sammen, noe som gjør dem en av de sturdiest og de fleste vannavstøtende byggematerialer brukes i dag. Mørtel kommer i en rekke typer avhengig av der den skal brukes og er tilgjengelig i mange farger etter design behov. Hvis du har en peis, steinmur eller andre murt område med mørtel som ikke til din smak, det er to grunnleggende måter du kan endre fargen på mørtelen: bruke en muriatic acid på overflaten av murstein eller søker nye mørtel.

Instruksjoner

Muriatic Acid

•Apply en 10 prosent løsning av muriatic acid til mørtel med en liten pensel.

•Tillat syre liggende på mørtelen i ca fem minutter eller til syre har stoppet fizzing.

•Rinse området og la dem tørke for å se fargen endre. Muriatic acid gjør mørtelen litt. Hvis området ikke lysere opp nok vente noen dager og et andre lag av syre.

Bruke nye mørtel

•Bruk en meisel og hammer fjerne ¼ tomme til eksisterende mørtelen mellom mursteinene.

•Mix opp noen mørtel i en stor bøtte ved å følge instruksjonene på pakken. Når mørtelen har vært blandet, legger du til en pulveriserte pigment i bøtte til tint mørtelen den ønskede fargen. Teste noen prøver av blandingen en ombord mørtel for å avgjøre om mørtelen er den ønskede fargen før du bruker det på din murstein.

•Apply mørtelen til gapene mellom murstein med en sparkel. Skrap av eventuelle overskytende mørtel med sparkel og la overflaten tørke ordentlig. Din mørtel skal nå være en annen farge dine design behov.