Hvor å endre en eksisterende tregulv farge

February 18

Fargen på tregulv begynner ofte å se bekymret på grunn av års slitasje og andre naturlige elementer som direkte sollys. Hvis du vil endre en ubehagelig og kjedelig tregulv som har skraper eller riper, vurdere re flekker gulvet. En pulserende ny farge finish gir nytt liv til gamle og uønsket. Finne ut om tre gulvet virkelig trenger en ny finish eller fargeendring. Hell et par dråper på en høy trafikk område. Vanndråper som sakte trenge inn tre mener ikke er tilstrekkelig lukket og bør være refinished; vanndråper som form i vann perler angir gulvet bare trenger en rengjøring. Imidlertid kan du ønsker å endre fargen likevel etter ønske.

Instruksjoner

•Measure kvadratmeter som vil være nytt farget. Denne ville hjelpe avgjøre kostnaden for prosjektet. De viktigste kostnadene er sliping og refinishing verktøy og materialer.

•Clear hele lokaler er farget av møbler og slips gardin paneler opp og fra gulvet området. Flytt alle base molding fra veggen med en sparkel. Lirke molding av veggen med en snuse bar. Hammer alle gulv spiker ned så hodene ikke er stikker. Fjerne bygge opp på gulv med en voksaktig overflate med mineral ånder. Rengjør gulvet i skitt eller støv med en kost og fuktig klut, og la det tørke ordentlig før sliping.

•Sand forrige finish med en makt sander, tilgjengelig for utleie på de fleste oppussing butikker. Følg den sander retninger. Fjerne forrige finish er den tøffeste delen av endre eksisterende gulvet fargen. Gulvet bør være pusset slik at overflaten er selv rundt. Vanligvis en 40-til-60 korn papir er en god start og et 100-korn papir er best å avslutte. Vakuum mellom sandings. Fyll bulker eller andre lyter med stainable tre sparkel bruke en sparkel. Bruk en fuktig klut med mineral ånder for å tørke av all sanden støvet etter at sliping er fullført.

•Beskytter nylig pusset skogen umiddelbart etter sliping ved å bruke en beskyttende grunning tetningsmasse ved hjelp av en pensel eller rull. Dette vil gi gulvet med mye nødvendig fuktighet, samt å holde det rent og fri for rusk.

•Mix og rør flekken grundig med en tre maling rør pinne i en stor container å sikre en bedre og jevnere farge flekker søknad.

•Velg en liten og iøynefallende sted på tregulvet å teste nye flekken farge. Oftere enn ikke, ser farger på papir annerledes ut enn når brukes på selve veden overflaten.

•Start i et hjørne av rommet og gå mot utgangsdøren, å unngå å gå på nylig farget gulv. Følg alltid produktet retninger. Bruke farge med en lofri klut. Fortsatt rør og bland flekken under farging prosessen. Fjern overflødig stain umiddelbart med en ren lofri klut; Tørk alltid med korn.

•Let gulv tørke i opptil seks timer før påføring et annet lag. Bruke en andre strøk er bare nødvendig hvis en mørkere flekken farge.

•Apply en beskyttende finish på tørr tregulv. Oljebasert polyuretan utførelser, bør gulvet være tørr i opptil åtte timer før. For vannbasert utførelser, vil 24 timer av tørking være nødvendig. Hell avslutter en maling skuff. Bruke ferdig med en naturlig børste eller pad applikatoren. Bruke finish på en lignende måte som flekken. La det tørke i opptil fire timer.

Tips og advarsler

  • Vurdere å ansette en profesjonell å sand gulvet hvis du har ingen tidligere sliping erfaring.
  • Kontroller at tregulvene er faktisk ekte tre og ikke en finér eller andre etasje som synes å være tre, men er ikke ekte tre.
  • Skadet, cupped eller bøyd rettes før refinishing gulvet.
  • Bruk en støvmaske filter når sliping.
  • Feilaktig brukt sanders kan ytterligere skade tregulv, så følg alltid produktet retninger.