Hvor å endre en eksisterende døren lås

June 4

Hvis din eksisterende døren lås ikke er fungerer, kan du vurdere å erstatte den med en ny enhet å sikre ditt hjem er sikker. Du finner låser i mange forskjellige stiler og utførelser som kan gi din dør en oppfrisker. De fleste enheter er ganske enkelt å installere og krever bare grunnleggende verktøy og utstyr. For å gjøre denne jobben enda enklere, kan du se etter en lås som har samme installasjonskravene som din gamle. Dette reduserer antall hull og andre preparater må du gjøre i døren.

Instruksjoner

•Kontroller at "deler" av døren. Kontroller hvor den dørhengslene ligger fra utsiden av ditt hjem. Hvis hengslene til høyre, du har en høyre dør, og hvis de er til venstre, du har en venstre dør. Mange dør spaker og håndterer må leveres riktig til døren.

•Fjern låsen. Bruk en skrutrekker til å fjerne helt festeskruen fra den indre delen av døren. Du må kanskje lirke rose (trim) av basen av håndtaket for å avsløre denne skruen. Fjern skruene som holder låsen plate ved siden av døren, og deretter dra låsen ut av åpningen.

•Measure backset av din eksisterende dør. Mål avstanden fra midten av bore hull i døren (der håndtaket på låsen ble plassert) til kanten av døren. Denne dimensjonen vil mest sannsynlig være 2-3/8" eller 2-3/4".

Kjøp en ny lås. Se etter en som har rettigheten levere for døren, samt samme backset målingen. Velg Lås som har samme form som din gamle for enkel installasjon. Dette kan omfatte sylindriske låser, handlesets eller låskasse enheter.

•Plasser låsen inn døren fra kanten av døren. Fest klinke platen i stedet bruker skruene som ble levert.

•Sett utvendig låsen trim i lås kroppen. Juster hale arb sylinderen i sporet i låsen. Hold trim tett mot døren.

•Legg interiør. Juster kobler stenger slik at de passerer gjennom lås kroppen. Holde de to halvdelene av låsen sammen og sy på plass med skruene som ble levert.

•Lukk døren og sjekke at det fungerer med eksisterende låsen streik. Hvis ikke, erstatte den gamle streiken med en som fulgte med din ny lås. Skruen denne platen i dørkarmen med skruene som ble levert.