Hvor å dyrke urter i en Square Foot Garden mellomrom

August 27

Hvor å dyrke urter i en Square Foot Garden mellomrom

Kvadrat-fots hagearbeid er en revolusjon i plassutnyttelse, enkelt vedlikehold og produksjon for voksende mest noe, men spesielt grønnsaker og urter. Kvadrat-fots hagearbeid er akkurat det - hver inndeling er en kvadratfot, vanligvis ikke mer enn to dype, uansett hvor lenge du ønsker hagen skal. Noen mer enn to dypt gjør det vanskelig å Luke mellomste. Men det er strukturert, vil du elske mangel på Luke, mindre trenger vann og du får nesten doble produksjonen som du forventer fra en normal rad hage.

Instruksjoner

•Skjære toppen av posen av kompost og fyll hver kvadrat halvfull. Ikke pakke den ned, fordi du vil at god plass for røttene å vokse. Legg til 1/4 kopp av gjødsel på kompost.

•Skjære toppen av posen av jord-mindre jord og fylle hver rute. Lett pakke dette ned.

•Dig et lite hull i et kvadrat for en frøplante, la oss si rosmarin. Rosmarin trenger litt plass for anlegget i seg selv, slik plante mer enn fire rosmarin planter per square. Lavendel er også en som bør ha mer enn fire planter i et kvadrat. Hullet bør være stort nok for roten, pluss ca 3/4 tommers rundt og under. Anlegget i og trekke skitt rundt, klappet jord ned slik at røttene god kontakt med jorden. Merk hver rute med merketråd plante med anlegget navn på den.

•Level jord i torget hvor du vil plante frø. Trykk jord ned forsiktig. Hell frøene i palm av en hånd, og med andre, klemme ut noen frø for å dekke hele plassen. Dekk med 1/2 tommers jord-mindre jord.

For å ha en jevn tilførsel av populære urter som basilikum og koriander, plante bare halvparten av en firkant med frø, og to til tre uker, plante resten av plassen. Du kan ha en jevn tilførsel fra vår til frost ved å gjenta dette. Kvadrat-fots er perfekt for urter,

•Et hele hagen området når du er ferdig planting.

Tips og advarsler

  • Hvis din hage er i et område som ikke får en god lek, må du kanskje spritz unge planter med en blanding av hvit eddik og vann å avskrekke lite flygende bugs. Oppskriften er 1/4 kopp eddik til 2 kopper vann.