Hvor å drepe sta maur

August 12

Maur er en av de vanligste insektene og i hjemmet. Det er mange typer av maur, hvorav noen er vedvarende skadedyr og kan forårsake betydelig skade på hjem og plen. Maur er allsidig, bor i koloniene i tusenvis og er kjøpedyktig overleve mange forhold. Heldigvis er det flere rettsmidler som du kan lage og bruke å drepe selv den mest gjenstridige maur.

Instruksjoner

•Mix en spiseskje av borsyre og en spiseskje frukt gelé i en bolle. Du finner boraks eller borsyre i stoffet butikken eller hjem butikken. Bruk en engangs rett og en engangs plast skje slik at giftige materialet får retter eller kjøkkenutstyr du bruker. Spre blandingen på en sprakk og plassere den i en pappeske. POKE små hull inn i pappeske slik at maur får innsiden. Ikke bare er dette et godt alternativ for å drepe personlige maur, denne metoden kan også ødelegge en hele maur colony, som personlige maur få forgiftet mat tilbake til kolonien.

•Mix en del eddik og en del vann i en plast sprayflaske og blande den ved å riste løsningen kraftig. Spray løsningen problematiske områder, men spesielt maur stier. Hvis du kan finne kilden til maur eller maur colony, spray kolonien grundig. Du kan regelmessig rengjøre kjøkken benkeplater og utendørs underlag med denne løsningen. Ikke bare er det en effektiv rengjøring desinfeksjonsmiddel, men lukten vil avskrekke maurene fra disse områdene.

•Sprinkle infiserte området med en rekke elementer som du kanskje allerede har hjemme. Kanel, natron og selv kaffegrut kan effektivt avskrekke maur. Legg varene i cheesecloth poser i områder der maur ofte besøker, og maur vil vanligvis ikke gå til det stedet igjen. Ved å helle en enkel løsning av vann og fatet kan vaskemiddel maur stier og maur kolonier effektivt drepe de maurene.

•Spray maur kolonier med en kjemiske plantevernmidler. Hvis du har en stor maur populasjon eller en befolkning som gjør betydelig skade på hjemmet ditt, bør du velge for kjemiske plantevernmidler behandling. Du kan kjøpe en maur behandling fra en jernvarehandel. Hvis du vet hvilken type av maur i hjemmet, for eksempel snekker maur, kan du kjøpe en behandling spray som vil målrette denne spesifikke typen av maur.