Hvor å Disinfect Klesvask

July 2

Hvor å Disinfect Klesvask

Med spredning av influensa og andre virus på rise, kan holde sengetøy og håndklær rent i hjemmet hjelpe stoppe spredningen av bakterier. Desinfisering tøyet kan være en av de viktigste trinnene i å gjøre hjemmet ditt bakterie-fri. Klesvask leveres i to varianter; tekstiler du kan vaske i varmt vann - generelt alle hvite varer, og de som kan vaskes i kaldt vann - fargede brikker.

Instruksjoner

•Plasser elementer i vaskemaskinen, hell i klor i henhold til instruksjonene på flasken med vanlig vaskemiddel. Sett hvite tøyet i maskinen. Blekemiddel fungerer som et antibakterielt middel i vannet og varmt vanntemperatur, mange bakterier vil bli eliminert.

• Kjør farget Klesvask gjennom en kaldt vann syklus. Det er vanskeligere å desinfisere, men det er noen trinn du kan bruke for å rense disse laster også. Før du setter begynne alle klærne i vaskemaskinen å fylle maskinen med vann. Legge til din vanlige vaskemiddel og en kopp hvit eddik vannet. Surheten av eddik å drepe noen bakterier. Plassere skitne varer i maskinen og vask som normalt.

•Dry alle klær - hvit eller farget - hotteste tørketrommel innstillingen. Igjen, varmen i tørketrommelen luften hjelper for å drepe noen bakterier.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har tid til å gjøre ark, prøve å i det minste vaske putevar og hånd håndklær hver dag, mens noen i huset er syk. Disse elementene kommer i direkte kontakt med øyne, nese og munn, hvilke er vanligvis hvor bakterier er spredt.
  • Kjøre en skyll varmt vann gjennom vaskemaskinen din etter bruke blekemiddel. Dette sikrer at du får alle blekemiddel renset ut før du bruker maskinen for fargede klær.
  • Hvis farget tøyet kan håndtere en varm vannets kretsløp hver nå og da, får du bedre bakterie dreper resultater fra varmere vann temperaturen.