Hvor å danne veggene til en gjerde

January 2

Hvis du har en konkret eller stein vegg i hagen din og du ønsker å gjøre det til et gjerde, kan du gjøre det med litt tålmodighet og så for kutting av stein og betong. Sørg for å ta de nødvendige forholdsreglene når du bruker en så-spesielt når kutte strukturer må fly, skarpe rusk som kan skade deg.

Instruksjoner

•Measure hvor du ønsker å ta unna veggen med en målestokk. For eksempel mål 5 inches fra toppen av veggen ned.

•Trekk ut en kritt linje streng ved hjelp av en venn og strekke lengden på veggen på 5-tommers mark. Trekke tilbake linjen og snapper den. En kritt linje vises over veggen. Gå rundt til den andre siden av veggen og gjenta så en annen kritt linjen på veggen. Du vil kutte begge sider av veggen, slik at du trenger en kritt linje på begge sider.

•Sett på beskyttende utstyret, inkludert briller, arbeidshansker, en ansiktsmaske og en respirator.

•Vri på så det er på bakken. Du må trekke kjeden tilbake flere ganger, mye som du vil starte en gressklipper. Plukke opp så i håndtaket. Forsiktig plassere så i kanten av veggen av angling bladet i horisontal retning. Kuttet over kritt linjen ved å trykke så inn i veggen. Bladet vil gå dypere inn i veggen. Kutte noen inches dyp, deretter gå rundt til den andre siden av veggen. Arbeide i samme retning så du kutte helt gjennom veggen. Hvis veggen er lang, kan så du bryte opp kutte slik at du kan fjerne betongen lettere. Dette kuttet for ca 10 inches. Deretter lage en loddrett kutt som oppfyller vannrett kuttet. Du vil ha en konkret blokk som du kan slå av veggen med en slegge og ytterligere kuttet i mindre stykker på bakken. Gjenta denne teknikken helt ned lengden på veggen til du har et gjerde i stedet for en vegg.

Tips og advarsler

  • Kontroller at føttene er flatt på bakken som du klippe. Du bør ikke forsøke å bruke en så hvis føttene er av balanse. Dette er en veldig farlig oppgave, så kuttet sakte og ta pauser.