Hvor å bake en Coscia pære

January 2

Beau pære er en tidlig modning italienske variasjon av pære, oppdaget av deres perfekt teardrop form, mørk rødme og gul farge. Delikat utseende, fargen og smaken er på grunn av juvenile innhøstingen, vanligvis ikke mer enn fire uker etter fruiting. De dyrkes hovedsakelig i Sicilia, i bakken til fjellet Etna. Som alle kommersielt vokst pærer, Coscia pære faktisk modnes ikke på vintreet og er høstet godt før modning eller råtner.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes og skrubbe frukt i minst 15-20 sekunder, og tørk den. Vask frukten før modning det er viktig fordi bakterier kan leve på overflaten av frukt, bidra til tidlig råte.

•Sett pærer i en bolle ved romtemperatur, fortrinnsvis med bananer. Bananer avgir methelyne, som er en organisk carbene som hjelpemidler i modning av mange frukter. Dette bør bare ta eller to dager. Lett klem halsen din pærer å se hvis de føler litt øm å avgjøre når de er moden.

•Plasser pærer i kjøleskapet på mer enn 40 grader Fahrenheit. Holde moden pærer kalde kan langsom modning og er den eneste måten å holde moden pærer fra råtnende. Moden pærer kan holde denne måten for en måned.