Hvor å avvise rotter

November 10

Har du sett dem kan scurrying rundt undergrunnsbaner, smug eller åpne felt, rotter være plagsomt og til tider vanskelig å bli kvitt. Hvis du bor i et stort storbyområde eller tett befolkede bygningen, kan så du ha problemer med rotter. De kan ofte være aggressiv og en plagsom. Men fortvil ikke, det er mange ting du kan gjøre for å holde rotter bort.

Instruksjoner

•Lære om rotter. Rotter har en måte å ødelegge bygninger, sykdommer og skape en rekke andre problemer med deres tilstedeværelse. En infisering av rotter kan bli et mareritt. Kloakk rotter, også kjent som Norge rotter, krype inn i kloakken og åpninger i bygninger å lete etter mat og finne ly. Selv om rotter har en kort levetid, gjennomsnittlig bare ett år, deres reproduksjon skjer svært raskt og dermed gjør disse pesky critters vanskelig å bli kvitt.

•Fjern noen søppel som er rundt hjemmet eller bygge. Løs søppel i gatene tiltrekker ofte rotter i store mengder, så pass på å holde området rundt din hjem eller bygning klar av søppel. Seal opp noen åpninger i bygningen som ville tillate rotter å komme inn i bygningen og til slutt inn i veggene. Rotter er alltid på utkikk etter flere steder å finne mat og husly, så sørg for at du holde søppelet bort og fylle i noen hull i bygningen eller hjem.

•Finn naturlig repellants å unødvendig truer din familie med kjemikalier. Det er mange naturlige rotte repellents som kan hjelpe deg å holde rotter bort uten å bruke noen farlige kjemikalier og uten å fjerne rotte feller. Naturlige produkter bruke granulater som har blitt behandlet med urinen av foxes og bobcats. Gitt at rotter har en sterk følelse av lukt og er redd for rev og bobcats, vil de holde rotter bort. Rotter vil være på jakt etter et sted å finne mat og husly, når de forstand lukten av deres mest fryktede predator.

•Employ ultralyd teknologi som et trygt alternativ å kvitte seg med rotter. Bare koble enheten og det vil avgir lydbølger som er umulig for mennesker å oppdage, men som irritere og frastøte rotter - effektivt holde dem borte fra hjemmet. Du trenger ikke å bekymre deg om bruk av farlige kjemikalier eller fjerne rotter feller ved hjelp av denne teknologien. Ditt hjem vil være rotte-fri på et blunk.