Hvor å avvise Bed Bugs fra soveposer

January 2

Hvor å avvise Bed Bugs fra soveposer

Bed bugs er vanlig i historie over hele verden. Etter en omtrentlig 50 års utsettelse, har bed bugs nylig tilbake for å infisere løpet hoteller og hjem over hele Nord-Amerika og Europa. Bed bugs er ikke-flygende insekter som gå ganske sakte. De foretrekker å bo innendørs, gjemmer seg i gulv, madrasser og veggen sprekker på dagtid. Midt på natten, kan bed bugs krype på sengen og feed på et menneske vert. Selv ikke kjent for spre sykdom, sengen avlyttinger forstyrre og irritere folk. Vaskbart soveposer kan renses for å eliminere bed bugs, men hvor du lagrer dem er viktig i avviser videre angrep.

Instruksjoner

•Rengjør sove pose at ingen sengen avlyttinger bor i den. Vaske soveposen i vaskemaskinen med vanlig klesvask såpe, sette temperaturinnstillingen varme. Tørr soveposen på høy varme i minst 20 minutter. Noen langvarig bed bugs blir drept med denne vasking og tørking metoden.

•Assess som du vil bruke soveposen. En campingtur utendørs må ikke presentere noen bed bug infestation som de ikke kan overleve i temperaturer under 25 grader F. gjør at telt og campingutstyr, som puter, har ikke vært utsatt for sengen avlyttinger. Unngå å bruke sengetøy eller klær som kan ha vært i en bed bug infested hjem.

•Kontroller hotel sengetøy for tegn på bed bug infestation, inkludert din egen sovepose hvis du er på reise. Tegn på sengen avlyttinger inkluderer svart eller rust-farget flekker på sengetøy fra deres avføring eller moste feil. Spør hotellet lederen bytte rom hvis bevis på sengen avlyttinger.

•Hold barn hjemme, i stedet for å sende dem til overnattinger, hvis du er bekymret for bed bugs i en bestemt husholdning. Hvis du må sove i sovepose i nærheten av mulig bed bug forurensning, kan du prøve en giftig frastøtende bed bug spray. Men noen repellents anses ineffektive og andre for farlig å spray på bedding.

•Kontroller ditt eget hjem for bed bug infestation hvis sovepose fortsetter å tiltrekke sengen avlyttinger. Se etter de små bugs på natten og sjekk om sort eller rust-color tegninger i sengetøy. Vakuum alle tepper regelmessig, forsegle sprekker og sprekker i vegger med caulk og holde hjem rot gratis. Kall Skadedyrkontroll selskap som spesialiserer seg på bed bug behandling hvis du mistenker at et hjem invasjon.

Tips og advarsler

  • Prøv alltid å sted sengen avlyttinger før du tar kvelden.
  • Vaske sengetøy, sovepose og klær i varmt vann hvis du mistenker at sengen avlyttinger.
  • Bed bug biter er vanligvis milde og forårsake ikke betydelige helseproblemer.