Hvor å avbilde tuja planter

June 14

Bartrær slekten av trær har fem arter samlebegrepet tuja. De er bartrær i Sypressfamilien med trær innfødt til Nord-Amerika som nordlige hvite cedar og Villvestfilm rød cedar. Tuja vanligvis produserer tett løvverk og har oppreist skjemaer, noe som gjør dem populære i landskapsarbeid, spesielt som hekker. De reprodusere lett fra frø er vanligvis hardfør i områder der den laveste temperaturen vinteren er mellom minus 20 og 10 grader Fahrenheit.

Instruksjoner

•Gather frø kjegler som slippe fra tuja trærne i høst. Riste frøene fra frø koner eller trekke dem med pinsett, om nødvendig.

•Linje en plast pose med fuktig papirhåndklær og plasser frø i posen. Seal plastposen og oppbevares i kjøleskap i minst to måneder. Tuja frø krever denne kalde lagdeling perioden til germinate.

•Fyll seed skuff med potting jord. Fjerne tuja frø fra plastposen og plante dem i skuffen på en dybde på ca 1/2 tommers. Hold seedet skuffen innendørs i et solfylt vindu. Vann frø skuffen med 1 tommers vann per uke så bakken er fuktig, men ikke våt.

•Velg en utenfor permanent beplantning nettsted med fruktbar jord og god drenering. Fjern tuja seedlings fra frø skuffen etter sist forventet frost når de når en høyde på minst 6 inches. Plass seedlings i planting området på samme nivå som de var i frø skuffen.

•Et tuja seedlings med 1 til 2 inches av vann per uke i løpet av de første voksende sesongen. Bruke en 2-til-3-tommers lag mulch rundt treet våren etter. Holde mulch flere inches fra bagasjerommet.