Hvor å arbeidsudyktig Eureka Optima vakuum

September 14

Eureka Optima vakuum er en liten, lightweight apparat som fungerer godt i små områder og for rask oppryddinger på tepper og harde gulv. Vakuum veier litt over 11 pounds og er tilgjengelig i tre modeller. Vakuum har en rekke funksjoner for å aktivere og deaktivere ulike deler av maskinen.

Kontroller

Strømbryteren på Eureka Optima har tre alternativer: "Off", "Suge" og "sugekraft + Brushroll." En ring på baksiden av enheten nær bunnen gir sugekraft strengt fra slangen eller undersiden av enheten. For å deaktivere børstevalsen, Velg funksjonen "Suge" på den første knappen på strømbryteren. Vri skiven på baksiden av enheten til venstre for å velge funksjonen "Slange" for å bruke slangen. Trykker bytte til høyre og å dreie på justeringsinnretningen "Gulvet" vil aktivere børstevalsen og enkel sugeevnen til vakuum teppebelagte områder.

Børstevalsen

Optima er utstyrt med et lys på bunnen av maskinen som indikerer hvis børstevalsen har stanset snurrende. Slå av og koble vakuum. Snu vakuum til børstevalsen. Klippe bort alle strenger, hår eller annet rusk knyttet til børstevalsen med en saks. Sjekk for andre hindringer i penselen roll casing og fjerne dem også. Etter fjerner eventuelle hindringer, stå vakuum oppreist og slå på nettbryteren til innstillingen «Sugekraft + Brushroll» for å se om børsten rulle spinn igjen.

Blokkeringer

Blokkeringer i slangen og vakuum base kan deaktivere Optima. Fleksible slangen gir enkel fjerning av blokkeringer ved å koble slangen og bevegelse røret. Koble slangen kontakten på siden av enheten med urviseren deretter Fjern rusk fra slange inntak. Hvis blokkeringen ikke kommer ut, nøye stikk enden av en sopelime ned røret å fjerne blokkeringen. Bunnen av enheten har en rent ut-port for å fjerne blokkeringer fra bunnen av enheten. For å sjekk for blokkeringer i bunnen av enheten, snu vakuum og klem låsen på rent ut porten. Fjern noen blokkeringer og koble den rent ut portdeksel på undersiden av enheten.

Støv Cup og Filter

Støv cup på Optima samler skitt og rusk plukket opp av vakuum. Et filter er i støv cup. Støv koppen bør renses ut etter hver bruk ved å trykke på "Release Cup"-knappen og deretter fjerne filteret. Tømme ut støv koppen. Fjern filteret ved å trykke filter låsen på lokket av støv cup. Shake filteret med en søppelbøtte å fjerne støv. En myk pensel kan også brukes til å tørke støv av filteret. Montere filteret på støv cup lokket og klinke støv koppen tilbake på maskinen. Filteret skal byttes ut hver tre til seks måneder, avhengig av hvor ofte vakuum brukes.