Hvor å åpen 2 Gallon bøtte lokk

January 6

Disse lidded bøtter er hendig å ha rundt; Du kan lagre alt i dem fra suppe til nøtter, maling eller leker. Men dekslene kan føre noen frustrasjon. Hvordan får du sprengt ting allikevel? Noen ganger er det nok å gjøre deg skrike og unngå dem alle sammen. Slapp av, fordi det er en måte å fjerne dekslene som ikke er spesielt vanskelig, og når du har gjort det et par ganger, vil det bli enda enklere.

Instruksjoner

•Bruk skarpe verktøyet kniv til å kutte gjennom plasten rundt kanten på angitte områder der delene (kalt kuttet spor) er bevisst tynnere.

•Bruk en spesiell bøtte lokket lifter verktøyet å lirke av lokket. Dette er enkel, billig verktøy tilgjengelig på de fleste maskinvare, maling og DIY butikker for under $5 (pr. 2009).

•Hvis du ikke har tilgang til Spannverktøy, starter med én del, og løft fra kanten til du føler det gi litt. Gå videre til neste del og så videre, jobbe deg hele veien rundt kantene av lokket til du kommer tilbake til utgangspunktet.

•Løft opp den første delen litt vanskeligere; Følg med en annen inndeling eller to. Med vakuum segl brutt, bør det være nok gi slik at du kan lirke hele lokket opp fra den siden.

Tips og advarsler

  • Noen ganger trykke midt på lokket mens du løfter en kant ville hjelpe lage lirke den av mye enklere.