Hvor å adgang nøkkel tomme

June 2

De små bitene av metall som går på vår tannhjulene utgjøre forskjellen mellom en god dag og en dårlig. Å miste disse små, tilsynelatende metallstykker fører til endeløs frustrasjon og kan gjøre en flere tusen dollar bil til en stor paperweight eller våre pålitelige hjem ugjennomtrengelig festninger. Å holde ekstra og ekstra nøkler rundt kan lindre disse frustrasjoner. For å gjøre ekstra nøkler, må du først starte med generisk nøkkel blanks. Disse viktige tomme få skjær i det proprietære verktøyet for å låse og låse opp våre hjem og biler.

Instruksjoner

•Gå til lokale låsesmed eller nøkkel-skjæring butikken. Finn disse butikkene via telefonkataloger eller gjennom online søk.

•Gi en kopi av nøkkelen som svarer til tomt du ønsker. Gi locksmith nøkkelen til dupliseres, eller kjøpe generiske tomromene holde i hånden. Uten en lated nøkkel-skjærende verktøy, men kan du ikke duplisere du nøkkel fra tomt.

•Contact din lokale forhandler der du kjøpte bilen eller forhandleren av merkevaren av du eier. Gi dem din kjøretøy identifikasjonsnummer. VIN finnes på innsiden kanten av den førersiden dør. Be dem om å bestille ekstra nøkkel tomme bilen. Hvis du har tapt bilnøklene, be dem om å kutte nye nøkler for bestemte bilen. Dette ordnes via dealership med din VIN. Du må fremlegge bevis på eierskap, for eksempel en tittel å få keys, for sikkerhets skyld.

•Order nøkkel mellomrom gjennom online Låsesmed forsyne butikkene.

Tips og advarsler

  • Mange nyere modeller av biler har nøkler med en spesiell brikke inni dem laget spesielt for å starte som en bil. Nøkler fra en tom vil tillate deg å komme i bilen og bagasjerommet, men de vil ikke tillate deg å starte bilen. Du må gå til en forhandler til å betale ekstra gebyr for erstatning nøkler.