Hvitt Moss felles?

May 22

Hvit moss er en pute moss i slekten Leucobryum. Mosen er ofte funnet i fuktige områder. Hvit moss er ikke en karplanter og produserer ikke blomster eller frø. Det sprer seg fra sporer og en bryophyte. Bryophytes er en av de eldste formene for plantelivet på jorden og finnes i alle deler av verden. Leucobryum Moser finnes i tempererte og tropiske områder av verden. Hvit moss er ikke en ekte hvit farge, men har en karakteristisk hvit støpt og er lett å finne ut i naturen eller selv din bakgård.

Beskrivelse

Hvit moss er en mounding eller klumper mose som danner en lav, avrundet høyde. Hvit moss kan være sølvfargede hvit, grayish eller blålig grønn og vokser bare 1 til 3 inches høy. Hvit moss består av fjærlett løvverk og produserer mengder av slanke stengler toppet med sporophytes eller spore spredningen organer. Når spores er moden, sporophytes vil sprekke åpne og vinden vil spre seg til fuktige steder. Hvit pute moss kan brukes som en bunndekkende og vil spre, selv om veksten er langsom.

Slekt

Det er ca 122 arter i slekten Leucobryum. Første del av navnet kommer fra greske "leukos", som betyr hvit. Den siste delen er "bryon" eller perlestrikk. Hvit pute moss kalles også putefortegning moss og mor-i-law's moss. Bleke fargen i Leucobryum Moser skyldes luftbobler i chlorocysts, som er ansvarlig for tilgang til oksygen for anlegget og utveksling av gasser. Leucobryum finnes i den nordlige delen av USA og tropiske områder. Det eneste stedet de ikke er vanlige er der temperaturer er konsekvent frosset, som Antarktis.

Steder

Hvit moss kan bli funnet overalt hvor det finnes fuktighet og solskinn. Planten vokser i bartre eller løvtre skoger, unnkomne, forstyrret jord, utvalg og gressletter og urbane områder. Mosen er tilpasningsdyktig til høye eller lave høyder og et utvalg av jord så lenge de er humus rik. Mose kan vokse i områder der det er ingen direkte jord, som råtnende logger, steiner og andre overflater, både vertikale og horisontale. Mose er gode på å holde vann og bidra til sine omgivelser ved å slippe ut fuktighet.

Livssyklus

Moser har ingen rot systemer og kan ikke opptak vann og næringsstoffer. De må absorberer vann fra luften og deres miljø i en prosess som kalles osmose. Hvit moss trenger å vokse der det blir minst en halv dag med solskinn å produsere mat for seg selv. Grønne sammensetningen sikrer en god tilførsel av klorofyll, som er en del av fotosynteseaktiviteten. Fotosyntese stasjoner produksjon av solenergi i karbohydrater for anlegget bruk.