Hvite Jasmine blomster

March 20

Planting hvite jasmine blomster i hjemmet ditt hagen gir både visuell interesse med myk, nøytral farge samt en sterk duft som kan fylle store områder med en søt aroma. Uansett arten, vil hvit jasmine planter trives i varme steder som tilbyr full sol til delvis skygge.

Vanlig hvit Jasmine

Vanlig hvit jasmine, Jasminum officinale, som navnet antyder, viser hvite blomster omtrent en tomme i diameter på greinene som arch. Dette semi vining plante blomster, som kontrast med dype grønne blader, er ekstremt duftende, legge en tropisk duft til hagen din hjem i tillegg til visuelle. Vanlig hvit jasmine tiltrekker også kolibrier og sommerfugler. Det liker fuktig jord og når en høyde på 10 til 15 fot. Vanlig hvit jasmine er også trainable idet en busk, men betydelig former er nødvendig, etter Clemson University forlengelsen. Vanlig hvit jasmine er hardføre US Department of Agriculture plante hardførhet soner 7-8.

Konfødererte Jasmine

Konfødererte jasmin, Trachelospermum jasminoides, produserer hvit klynger av 1-tommers blomster som er priset i hjem garden for deres kraftige duften. Vanligvis dyrket som en twining vintreet, når konfødererte jasmine en støttet høyde på opp til 20 fot. Men uten et espalier eller annen struktur vokser konfødererte jasmine som en bunndekkende når bare 2 fot høy. Denne hvite blomstrende jasmine trives i fuktige, godt drenert jord og har svært få problemer, etter Clemson University forlengelsen. Konfødererte jasmine utfører best i soner 8-10.

Dunete Jasmine

Dunete jasmin, Jasminum multiflorum, er en vine eller busken som vanligvis tar på en mounding vane nå opp til 10 fot høye og brede. Som navnet tilsier, er bladverket dekket av en dunete vekst som gir anlegget en grå støpt. De hvite dunete jasmine blomstene er stjerneformet og vokse i klynger. Om duftende, er disse blomstene ikke så aromatiske som andre varianter. Ofte vokst i masse plante eller som hekker, gjør raskt voksende dunete jasmine planter godt i surt til alkaliske grunnforhold. Dunete jasmine er hardføre i soner 9-11.

Arabisk Jasmine

Arabisk jasmine, Jasminum sambac, vokser som grønn twining vintreet eller busken. Ekstremt duftende blomster av den arabiske jasmine anlegget har voksaktig utseende kronblader og klynger i grupper på tre til 12 blomster hver. Måler ca 1 tomme i diameter, ta de hvite blomstene på en rosa fargetone idet de modne. Arabisk jasmine foretrekker steder som tilbyr fuktig, godt drenert jord. Dette jasmine anlegget når 6 til 10 fot høy og er godt egnet til USDA soner 9-11.