Hvit vs svart Cedar sikring

September 27

Hvit vs svart Cedar sikring

Cedar tree sikring er en vakker måte å landskap og holde hjemmet og tunet privat. To hovedtyper av cedar, svart og hvitt, brukes oftest til sikring. Forskjellene i disse to typer cedar, som størrelse og farge, lage to helt annet landskap design.

Hvit Cedar størrelse

Under ideelle omstendigheter, kan hvit cedar vokse så høyt som 40 fot. Bredden på grenene av hvit cedar krever at trærne være plassert lengre fra hverandre enn svart sedertre. Hvit cedar tillater en vakker barriere, men blokkerer ikke helt ut omgivelsene.

Svart Cedar størrelse

Svart cedar vanligvis vokser til ca 15-20 fot og er en tynnere enn hvit cedar, med mindre gren forlengelsen. Dens mindre høyde og bredde gjør svart cedar en elegant sikring treet, garanterer den ytterste personvernet fra omverdenen.

Fargeforskjellen

Hvit cedar er en litt lettere grønn enn svart cedar mørkere og tettere skyggen av smaragdgrønt. Barken av svart cedar er en mørk rødbrun, mens white sedertre bark er en lysere nyanse av brun. Fargene er samlet ubetydelig, så valget er bare avhenger av hvilke cedar fungerer best med din ønsket landskapsarbeid mål.