Hvit sopp på poppel trærne i North Carolina

December 3

Hvit sopp på poppel trærne i North Carolina

Poppel trær er løvtrær med en bred-sprer vane som gjør dem ideelle for skygge på sommeren. De trives i fuktige grunnforhold og er ideelle for myrlendte områder og elvebredden i North Carolina. Poplene kan lide av en hvit sopp som heter pulveraktig mugg.

Symptomer

Soppen vises som en hvit til mørk pulveraktig mugg som dekker blad overflater. Den begynner livet som sirkulære, powdery hvite flekker som utvider og produsere en lignende belegg av støv.

Blad slipp

Pulveraktig mugg kan infisere anlegget vev og føre blad drop og dårlig plantevekst. Noen planter og treslag kan påvirkes sterkt av blad slipp, men for andre, for eksempel syrin, pulveraktig mugg har liten effekt. Infeksjonen av sykdommen kan også forvrenge løv, knopper og frukt.

Effekter på poppel trær

Soppen anses ikke alvorlig for skyggen trærne i North Carolina, for eksempel poppel trær, som det ikke vises før slutten av sommeren eller tidlig i høst, forlater tilstrekkelig tid hvor omfattende skade.

Gunstige forhold

Forholdene på stedet som har et fuktig miljø er mer utsatt for pulveraktig mugg. Den trives også i perioder av høy relativ fuktighet eller i områder tett plantet med planter og trær.

Livssyklus

Vinteren overlever soppen rusk, som løv eller infiserte plantedeler. Våren bæres sporer av vinden til ulike blader, der nye infeksjon begynner.