Hvit Mold behandling

July 23

Hvit Mold behandling

Mold vekst i et hjem kan lavere hjemmet verdi, forårsake langsiktige skader hjemmet og kan også resultere i helse problemer for disponerte individer. Heldigvis, hvit mold ikke som giftig som svart mold og kan enkelt fjernes fra vegger, tak og møbler.

Bleach

Bruk en hjem renere som inneholder blekemiddel å fjerne hvit mugg i hjemmet. Bare spray veggene med støvsugeren, la det sitte i noen minutter og tørk mold bort. I noen tilfeller må du kanskje skrubbe mold for å fjerne den. Sørg alltid for at rommet er skikkelig ventilert før du bruker sterke kjemikalier.

Vaskemiddel

Noen huseiere er bekymret Inhalering røyk fra blekemiddel-baserte produkter. Fordi hvit mugg ikke er en meget giftig mold, i noen tilfeller kan du fjerne den med en enkel løsning av vann og vaskemiddel. Å legge et par ts av vaskemiddel til en bøtte med vann. La løsningen suge på mold i flere minutter og deretter følge fremgangsmåten ovenfor for å fjerne den.

Vaskeri

Noen huseiere kan velge for å skrape hvit mold av sine vegger og tak med flat kant. Imidlertid vil muggsoppsporer spre lettere hvis de er tørre, så når du rengjør tørr mold du ikke dreper spores. I stedet, du bare tillater dem å flytte til et annet område av rommet. Hvis du ikke ønsker å bruke vaskemiddel eller blekemiddel, kan du spray veggene med vann skrape mold bort og forkaste spores. Denne metoden vil ikke fjerne alle spores.

Forvaring

Hvit mugg sprer seg ved å slippe sporene er mikroskopiske og som flyter gjennom luften. Fordi rengjøringen agitates mold, slipper det spores som kan spres til andre deler av ditt hjem. Før du begynner å behandle mold, Lukk alle dører i rommet. Sørg for å la et vindu på utsiden åpne slik at rommet er skikkelig ventilert.

Sikkerhet

Til tross for sin relative svakhet, kan hvit mold likevel forårsake helseproblemer for sensitive personer, inkludert de eldre, gravide kvinnene, barn, eller de med astma, lungesykdom eller andre respiratoriske problemer. Hvis en av disse beskrivelsene gjelder for deg, ikke prøv å rengjøre mold på egenhånd. Uansett hva din mottakelighet for mold er, bruk en støvmaske at blokker mold spredt når rengjøring.