Hvit kaktus sykdommer

December 17

Hvit kaktus sykdommer

To arter av insekter hjem til kaktus og skille ut stoffer som gjør det ser ut som en slags hvit kaktus sykdom finnes. Disse feilene er relativt lett å kontrollere, og en brukes som en kilde til rød farge og som en naturlig konditorfarge.

Oversiden

Hva synes å være en hvit sykdom på en kaktus kan faktisk være infestation av et insekt kalt en mealybug, en pest som regelmessig bor kaktus og sukkulenter. Mealybug produserer små baller av hvitt fluff på anlegget eller spines eller ved foten av kaktusen. Feilen strømmer på vev av anlegget og utvikler et dekke av hvit, bomullsaktig voks. Når flere av oversiden klynge sammen, ser det ut som klumper av hvit bomull eller sopp vises.

Mealybug styring

Omfattende infestation av på oversiden bremser veksten av kaktus og resultater i en samling av honeydew - avfall av insekter. Denne klissete ekskrementer fører utviklingen av en svart sotete mold som sopp er tiltrukket av honeydew. Oppmuntrende helse på kaktusen gjør at den tåler moderat mealybug fôring uten lidelse omfattende skader. Insecticidal såper kan også brukes på anlegget for å redusere befolkningen i oversiden.

Cochineal skala

Insekt kalt cochineal skalaen (Dactylopius coccus) forårsaker også hva kan synes å være en hvit kaktus sykdom. Som mealybug, er dette insektet dekket med en hvit, voksaktig belegg som etterligner utseendet til hvit bomull kuler festet til pads og stammer av anlegget. Cochineal skala hjemsøke primært piggete pære (Opuntia) og cholla (Cylindropuntia) kaktus. Denne tilstedeværelsen av denne pest kan diagnostiseres ved å knuse. tilstedeværelsen av en rød væske angir at hvite sykdommen er faktisk Skjoldlus.

Cochineal kalk-styring

Tilstedeværelsen av store bestander av cochineal over en lengre periode kan drepe en kaktus. Cochineal skala administreres ved anvendelse av insecticidal såpe eller enkel utnyttelse av en hard strøm av vann å vaske dem bort. Gartnere kan også velge å bruke alkohol-dyppet vattpinner å tørke skalaen bort og bør huske på at insecticidal såper kan også drepe fordelaktige insekter, som er naturlig rovdyr som styrer omfanget.