Hvit insekter på Holly Bush blader

November 27

Hvit insekter på Holly Bush blader

Holly busker er i Ilex familien av planter, de fleste som er preget av spiky blader. Den amerikanske holly er en klassisk store bush eller lite tre som har lyse bær og ofte brukes til å lyse opp mantles i julen. Holly busker er svært hardfør planter og kan ta mye av straff. Det er ikke mange sykdommer eller skadedyr som kan drepe dem, og det er vanskelig å diagnostisere et insekt utelukkende av farge. Viktigste skadedyr som hjemsøke holly er gruvearbeidere, myke og harde skala og midd. Av disse er mites og skala de sannsynlige gjerningsmennene.

Tøff planter

Hollies er lett-å-omsorg-for prydplanter. De produserer fargerike bær som fugler fest på vinteren. Glanset, kraftig-spiss bladene er en naturlig festning mot de fleste skadedyr. Noen insekter som bry å leve i planter forårsake svært lite skader og hollies rally raskt når skadedyr er fjernet. De fleste av insekter som hjemsøke holly planter er suge matere som spiser anlegget sap. Dette forårsaker en reduksjon i plante sukker for bush bruke men det kan raskt erstatte maten i fotosyntesen. Holly busker har også en utmerket solid rotsystem med en stor taproot som bistår i Nærings - og fuktighet-samling.

Midd

Mites er ikke akkurat "hvit" insekter. De er virkelig for liten til å se med det blotte øye. Deres tilstedeværelse er først oppdaget av webbing de spinner på blader og spesielt på terminal knopper. Webbing er hvitaktig og ugjennomsiktig og har liten lille hvite flekker i den. Dette er ikke skjerv men heller egg i webbing. Eggene starter mørke tur kremet farger som de nærmer klekking. Mites er vanligvis mørk med røde flekker på en ende, selv om det er flere arter.

Skala

Det finnes flere varianter av skala som kan være plaguing holly bush. Florida voks skala er hvit når unge og skjemaet rundt kupler over insekt. Det er en myk skala er en suge insekt som vil redusere kraft av anlegget. Hagebruk oljer har noen kontroll, men de må brukes på toppen og bunnen av bladene og i en konsekvent patter å være effektive. De produserer hvitt stoff på bladene med prioritert filmen mannlige te skalaer er hvit. De finnes året rundt og bør behandles med umiddelbart for å forbedre helsen til holly bush. Bomull har utseendet til fluffy hvite støt og kan fjernes for hånd.

To-Banded japanske Weevil

Dette insektet er en liten bille med to farger. Det er en myk kremet brun og en hvitaktig grå. Ikke helt hvit, men en veldig lys farget insekt. Det er en lubben pæreformet insekt det ligger hvit eggeskall som igjen klekkes natur larver. Det har blitt en vanlig predator av landskapet prydplanter og strømmer på bladverket, forårsaker påvirker skade. De to-banded Weevil er et importert insekt i USA i New England, Florida og over Illinois til Indiana.