Hvit eik vs Bur eik

February 25

Den hvite eik Quercus alba og bur oak Quercus macrocarpa overlappe i område i den sentrale delen av USA i stater som Iowa, Illinois, Indiana, Minnesota og Arkansas. Begge arter er egnet landskapsarbeid trees fra US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 8, med den hvite eik i stand til vekst i sone 9. Likheter og ulikheter finnes, med funksjonene i både noe å vurdere når du skal mellom to for din eiendom.

Likheter

Den modne begge disse oaks er i rekken av 80 fot. Trestamme diameter på største bur og hvit eik nå 4 føtter, ifølge den "National Audubon Society Field Guide til trær: østlige regionen.» Både trær generere eikenøtter som mange typer dyreliv innlemme i kosten gjennom treets Geografisk fordeling. Bur og hvit eik vokser for stor for liten målestokk, men fungerer bra i åpent landskap. Typisk for oaks, bur og hvit eik vokser best i full sol.

Løvverk

Bladene på en bur eik utvikle mellom 4 og 10 inches i lengde. De har en avlange til oval form med fem til ni avrundet lobes. I midten av bladet omfatter bihulene nesten midrib, gjør bladet utseende som om det har en midje, notater Missouri botaniske hagen. Den mørke grønne blader slå gul-brun for høsten. Hvit eik blader er kortere, fra 4 til 8 inches lang, med fem til ni avrundet lobes på hvert blad. De er en kjedelig nyanse av blågrønne, men endrer til rød-lilla høsten.

Eikenøtter

Bur eik eikenøtter vokse tydeligvis større enn de av en hvit eik. Bur oak eikenøtter er opptil 1,5 inches lang, mens de av den hvite eik er til en tommen lang. Kapslene er helt annerledes, med de av bur eik mer dekorativ i naturen. Bur oak acorn caps dekker minst halvparten av frukt med frynser-lignende grensen ved kanten av hetten. Hvit eik acorn hetten er mer som en humpete tallerken sammenligning bare dekker den øvre delen av frukten.

Andre egenskaper

Bur oak stammer har en corky utseende, mens gråaktig-brun barken har en eksentrisk se den. Bur oak foretrekker alkalisk jord, ifølge Universitetet i Connecticut Plant Database. Hvit eik gjør best i sur jord, mens barken er en lysere nyanse av grått. Bur eik har skjeve greiner, i motsetning til den mer vannrett, rett grener av hvit eik.