Hvis jeg rengjøre taket Mold med vann vil ikke det tilbake?

July 13

Mold fjerning presenterer flere utfordringer for hus. Hvis ikke fjernet riktig, kan muggsoppsporer spre, regenerere, føre til alvorlige helseproblemer og skade husholdning overflater. Tak mold er spesielt plagsom fordi tak vanligvis består av en tynn, porøst materiale som gipsplater, som kan bli permanent skadet som følge av mold. Hvis du ønsker å fjerne mold selv, må du bruke vann, selv om fuktighet selv kan forverre mold.

Problemer med vann og Mold

Vann kan potensielt gjøre mold verre. Mold trenger fuktighet for å vokse, og ved å øke mengden av fuktighet på en overflate, kan du øke tilstedeværelsen av mold---hvis du ikke klarer å nærme operasjonen riktig. Når du arbeider med mold på et tak, bør du aldri mette overflaten, fordi---i tillegg forverrede mold---materialet kan forverres på grunn av sin høye porøsitet. Likevel, må du bruke fuktighet for å kjempe mold, fordi det krever desinfisering.

Oppløsninger

Vann alene vil aldri drepe mold. Men hvis du blande vann med en desinfiserende middel som klor, med omtrent tre til fire deler vann til en del blekemiddel; Hydrogenperoksid, i en halvdel vann, halv peroxide løsningen; eller vask brus i forholdet 10 SS. brus til 1 gallon av vann, kan det hjelpe i desinfeksjon av mold. Vann serverer viktig hensikten fortynne harde løsninger for å forhindre permanent misfarging eller skade på taket.

Tørr tilnærminger

Visse tørr stoffer som natron, kan hjelpe i desinfeksjon av mold ved å drepe sporer og absorbere fuktighet, men natron er ikke nyttig for tak fordi det ikke klamre seg til dem. Pulver løsninger arbeide mer effektivt på tepper. Du kan nøytralisere mold ved å bruke varme moldy objekter, og dermed fjerne fuktighet. Hårføner, plass varmeovner og avfuktere kan alle være denne funksjonen, men de desinfisere ikke. De kan bare gjengi mold inaktiv. Med andre ord, kan spores tilbake når fuktighet tilbake.

Den riktige tilnærmingen

Å riktig drepe formen på taket, må du bruke en kombinasjon av våte og tørre teknikker. For å starte, tørke ut taket som mulig, ved hjelp av varme for å nøytralisere mold. Deretter Bruk fortynnet væske løsningen fra en sprayflaske å desinfisere med minimale fuktighet. Etterpå venter ca 15 minutter for løsningen å desinfisere taket og tørk den igjen.

Forholdsregler

Hvis betydelig mold har invadert taket, må du kanskje erstatte materialet helt. Du kan behandle små flekker av mold på egen hånd, men store kolonier krever profesjonell behandling. Kontakt en mold fjerning ekspert om å undersøke og diagnostisere store områder av mold på taket.