Hvilken Type fugler bor i mangotrær?

December 20

Hvilken Type fugler bor i mangotrær?

Mennesker er ikke de eneste skapningene som anser mango frukt å være deilig og søt. En rekke fugler og andre flygende skapninger, særlig tropiske papegøyer og frukt flaggermus, har en smak for frukt og er ofte funnet hekker i mangotrær. Disse dyrene, som vanligvis native til tropisk steder der mango vokser naturlig, kan være en virkelig pest for den mango cultivator.

Gammeldags fugler

Eurasiske golden orioles (Oriolus oriolus), noen ganger referert til som mango fugler, er ofte funnet i mangotrær hekkende eller beite for frukt. Menn har gyllen gul plomme med svart på sine vinger og hale. Kvinner har grønnlige toner i gul fjær og brun-farget vinger. Golden orioles tendens til å bo i høyere og tetteste greinene av trærne. De kan ofte bli funnet i mangotrær under modning tid. Den oransje-ledet trost (Zoothera citrina), vanlig i hele India, foretrekker nesting i lavt hengende trær som mangotrær. Den har en brun-oransje hodet, nakken og brystet, med blå-grå fjærdrakt gjennom resten av kroppen.

Ny-verden fugler

Golden conures (Aratinga guarouba), også kjent som golden parakitter, er innfødt til Brasil og er ofte sett fôring og hekker i mangotrær. De har lyse gule vinger og hale og mørke grønne områder på vingene. De avgir et høye kall. White-fronted amasonen pappegøye (Amazona torvlibelle) også foretrekker Mango og er ofte blir oppdaget i trærne. Det finnes over hele Mexico og mellom- og Sør-Amerika. Fjærdrakten er hovedsakelig grønn, men fuglen har omfattende fargevalg på ansiktet sitt, inkludert en hvit flekk på pannen og røde markeringene rundt øynene.

Flaggermus

Frukt flaggermus samles i hundrevis når de hønsehus i trær. Mange arter har blitt sett i massive tallene på mangotrær. De sover på dagtid og fest på frukttrær på kvelden. Teknisk pattedyr, frukt flaggermus er furry, men de utviklet seg hud-dekket vingene for å hjelpe dem i flukt. Frukt flaggermus er så koblet til mangotrær at de spiller en viktig rolle i å spre seg. Når flaggermus tar mango å konsumere, slipper de vanligvis frøene i et nytt sted som de flyr, bidrar til å plante nye mangotrær.

Andre Mango treet innbyggere

Innbyggere av mangotrær ikke bare fjær og pels. Mange insekter og skadedyr trives i mangotrær, inkludert røde maur, veps og mango blad hoppers. Blad trakter kan være en alvorlig plage til kommersielle mango produksjon, kan fugler som spiser frukt. Mites, Trips og bladlus kan også være et problem for den mango dyrkeren. Fluer og bier pollinering mango blomster. Plukke frukt noe tidlig for å unngå å la det gå til flaggermus og fugler.