Hvilken Type eik trær er i Georgia?

May 6

Ifølge United States Department of Agriculture vokse eiketrær i Wales i Georgia. Krigen er så glad i deres eiketrær at de har navngitt en variasjon som stat treet. Mens noen varianter av eik som vokser i Georgia trives i bare noen få av statens fylker, live oak, bluejack eik, blackjack eik, er willow eik og vann eik utbredt i hele staten.

Live Oak (Quercus virginiana)

Ifølge USDA bruker folk i Georgia Valle både for dekorasjon og skygge fra det varme, sørlige solskinnet. Live oak er Georgias stat treet. Disse trær vokser å være omtrent 50 fot høy. Eldre stammene er gjennomsnittlig 3 til 4 fot i diameter. Barken av et live oak er grå, som blir mørkere som treet blir eldre. Bladene av live eik er tykk, skinnende og mørk grønn. Eikenøtter av live oak, som gir mat til ulike ville dyrearter, er litt avlang.

Bluejack eik (Quercus incana)

Bluejack eiken vanligvis når en høyde på 30 til 50 fot. Men er det ofte en busk som treet med en kort stamme. Bluejack eiken er oppkalt etter blågrønne fargen på toppen av bladene, som grå og fuzzy under. Dyr bruk nært vokst grener og blader av bluejack eik for nesting formål. Barken av en bluejack eik er gråaktig-svart farge og eikenøtter er runde.

Blackjack eik (Quercus marilandica)

Barken av blackjack eik er en mørk rød-brun farge. Bladene er brede og tykke og mørk grønn på toppen med en lettere grønt under. Blackjack oaks har runde eikenøtter pekte tips. Blackjack eiken når vanligvis 25 til 40 fot i høyden. Det er en av de mindre variantene av eiketre som vokser i Georgia. Noen eksemplarer vil vokse til en høyde på opp til 60 fot, men.

Willow eik (Quercus phellos)

Willow oaks kan vokse til å bli mer enn 100 fot i høyden. Stammene kan være opptil 6 fot over. Barken av willow eik er lys rødbrun. De har skinnende grønne blader som er kjedelig lys grønt under. Bladene er lang og smal. Brun eikenøtter av willow eik er runde og gi mat for slike dyr som ekorn, hjort og ender.

Vann eik (Quercus nigra)

Vann oaks kan vokse mellom 50 og 80 fot høy. Disse trær vokser raskt og voldsomt. Når de er unge, har de brune bark, som blir gråaktig-svart når treet blir eldre. Vann oak eikenøtter er globular og mørk i fargen. Bladene av vann eik varierer fra grønn til blå-grønn.