Hvilken Type anlegget er Kalanchoe?

September 1

Hvilken Type anlegget er Kalanchoe?

Kalanchoe, eller Kalanchoe blossfeldiana er som det er vitenskapelig kjent, en type blomstrende saftig. Det kommer fra anlegget familien, Crasulaceae, som inkluderer planter som lagrer vann i bladene. Det er ofte sett på som en potteplante houseplant, men det vil blomstre utendørs i US Department of Agriculture planting soner 8 og 9 hvis holdes på riktig måte.

Plant egenskaper

Dette anlegget er preget av saftige planter som er vanligvis lett til middels grønn i fargen. Anlegget funksjoner klynger av bloom som vises på toppen av løvverk og disse blomstene varierer i farge fra oransje til gul med noen varianter produsere røde blomster. Individuelle blomstene er små og hver klynge ligner en liten bukett med delikate blomster.

Voksende Kalanchoe

Kalanchoe er en langsom voksende plante. Hvis frøene er plantet i mars, vil de produserer en 4-tommers plante i desember når de vanligvis markedsført for publikum. Hvis sådd i januar, vil anlegget være 5 til 6 inches høy ved utgangen av året. Frø av dette anlegget er utrolig små, og må være startet i en hagearbeid flat, så delt inn i individuelle 2-tommers Potter når seedlings er minst 1 1/2 til 2 inches høy.

Lated bekymre

Dette anlegget, bør når moden, være potted i en 4 - til 6-tommers gryte. Dette gir det plass til å vokse uten overveldende anlegget. Mindre Potter kan brukes, men bør ikke være mindre enn en 3-tommers gryte for riktig root vekst. Det bør være vannet når ukentlig eller når de omkringliggende jord er ikke lenger fuktig. Dette er en saftig og krever ikke så mye vann som en vanlig plante.

Hvor du finner Kalanchoe

Eldre Kalanchoe kan vanligvis finnes i detaljhandel drivhus eller frø kan kjøpes og startet hjemme. Dette anlegget er mer vanlig i de vestlige og sørlige regionene i USA, men kan bli funnet så langt nord som Minnesota. Mange drivhus følge praktiseringen av tvinge Kalanchoe å blomstre tidlig ved å utsette dem til lys i løpet av nattetimer. Anlegget er mottakelige for blir tvunget, som tillater veksthus å tilby anlegget i full blomst hele året.