Hvilken tid på året tulipaner blomstre?

June 6

Hvilken tid på året tulipaner blomstre?

Krokus og påskeliljer, tulipaner kunngjøre ankomsten av våren hvert år. Tulipaner krever løpet av kulden temperatur å starte akselerere veksten. Når været varmes opp våren, sendes tulipanløker stammer og blomster i hver farge for regnbueørret. Enten du foretrekker et skudd av farge i en pott fra dype røde tulipaner, en klynge av glade gult og oransje tulipaner i nærheten en postboks eller en hel gårdsplass full av blomstrende tulipaner, er de enkelt å vokse hvis du planlegge.

Tulip blomstrer

Tulipaner krever en kald periode på minst 15 uker. I denne kalde perioden begynner tulipanløker vokser røttene. Når været begynner å varme våren, sender tulip pære opp skudd av bladene, etterfulgt av stammen som vil holde blomstring. Tulipanløker klassifiseres som tidlig, midt i sesongen og Sen blomstring. På omtrent samme tid påskeliljer blomstrer tidlig tulipaner vil blomstre når været er fremdeles litt kul våren. Sen-blomstrende tulipaner hjelpe hage overgangen fra våren til sommeren før dø ut.

Tulip vekst

Anlegget Tulipan pærer i slutten av sommeren eller tidlig i høst, når temperaturene begynner å kjøle ned. Røttene til pærene vil starte vokse utover høsten, pause under svært kalde temperaturer. Som været varmes opp våren, vil skyter presse gjennom bakken, etterfulgt av tulipanen blomster. Når blomstene blomstrer, vil blader av planten fortsette å photosynthesize. Dette gir pære med mat og energi for den neste blomstrende syklusen.

Tvinge pærer

Tvinge pærer manipulerer tulipaner til å tro det er tid til å vokse. Anlegget Tulipan pærer i en container fylt med en blanding av sterile potting blanding og perlitt, setter den flate delen av pære mot den ytre delen av beholderen. Fylle med jord, men ikke dekker lyspærer med jord. Vann i pærene, og plasser dem i et kaldt sted å simulere vinter i minst 15 uker. Du kan sette dem ute om vinteren, i kjøleskap eller i et Uoppvarmet garasje. Sjekk jord regelmessig for å opprettholde fuktighet, men ikke over vann. Når avkjølingsperioden er over, bringe Potter innendørs og sted på et kaldere sted for et par dager til skudd vises, og deretter gå til en varm, solrik beliggenhet. De vil tro det er våren og send opp skudd og blomster.

Tips

Mulch tulip senger etter bakken har frosset i vinter. Fjern mulch våren etter skuddene er 1 tomme av jorden og legge gjødsel. Blomster kan bli kuttet, men la bladene skal være hvis du vil lagre pærene til neste år. Ikke Fjern bladene til de er gult og lett å fjerne, fordi pæren trenger bladene til å lagre mat og energi for neste år. Pærer kan være gravd opp når bladene gule eller kan være i bakken for neste år.