Hvilken Side er opp når Planting elefant øret pærer?

November 9

Elefant øret, medlem av Caladium familien såkalt fordi store modne blad ligner øret av en elefant, er en dramatisk og prangende uttalelse for noen hagen.

Hva er elefant øret?

Denne vakre grønn plante med splotches av levende farger er innfødt til Asia. Det er vokst fra tykke knoller underjordiske, og produserer en plante tre til fem fot høy med store mørke grønne blader. Det er en flerårig i den sørlige delen av USA, og nordlige gartnere dyrke vellykket det ved å grave knoller høsten og overwintering dem i en varm, mørk området innenfor.

Voksende elefant øre i en hage

Elefantører krever mye plass og utvidelsesmuligheter. Hvis gitt en sjanse, vil de spre, ta over hagen og fortrenge eller overskygge alle andre planter i nærheten av dem. Det er lurt å sørge for at du legger en slags barriere grensen på plass for å hindre dem stimlet ut andre planter.

Planting elefant øret knoller

Før planting, ta en god titt på elefant øret tuber, som også kalles en pære. I den ene enden bør det være noen røtter; i den andre enden bør være et område som vagt ligner en Bull 's øyne. Bull 's øyne er toppen av anlegget. Denne delen skal plasseres opp når plante det. Noen ganger er det svært vanskelig å fortelle hvilken side er toppen av pære. Hvis det skjer, bør du plassere pære i bakken sidelengs; anlegget vil bli tiltrukket av lys og varme og vil vokse mot overflaten.

Hvor å vokse elefant øret

Elefant øret svært godt nær bredden av bekker, innsjøer og andre naturlige eller menneskeskapte vannkilder. Det krever ikke mye lys og det vil konkurrere aggressivt for ressurser hvor det er plantet. Fordi det er svært hardfør, det er et populært valg for gartnere jakt etter anlegg som vil vokse i problemområder, som våt bakken, tørre bakken, lite lys, ekstrem lys eller varme og store områder som trenger en høy plante med en fargeklatt.

Effekter på arter

Elefant øret tilpasser seg svært godt til forskjellige innstillinger, som gjør det en farlig tillegg til noen hager; uten riktig omsorg og veiledning, vil elefant øret raskt spre, stimlet ut arter av planter. Den har spredd seg så mye i det sørlige USA, at flere stater vurdere det en invaderende arter og kjempe et slag å kontrollere elefant øret befolkningen.