Hvilken måned gjør syriner Blossom?

May 3

Hvilken måned gjør syriner Blossom?

En av Hagens mest velduftende blomstrende busker og små trær, syriner (Syringa spp.) antall 20 arter og dusinvis av kultivarer. Nøyaktige tidspunktet for lilla blomstrende varierer etter bredde og høyde over hele USA. Det varierer alt fra tidlig til sent på våren over amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 3 til 8. Syriner trenger en kald vinter dormancy å blomstre senere og er ikke vokst i det ekstreme sørlige USA

Typer

Syriner mange arter, hybrider og kultivarer diskutere horticulturists sine blomstrende tider i forhold til hverandre, som er begynnelsen, midten eller slutten sesongen blomstrende. S. x hyacinthoides og dens kultivarer er blant de første til å blomstre. Den vanlige lilla (S. vulgaris) blomstrer midseason og er standard å sammenligne andre planter blomstrende tid. Japansk tre lilla (S. reticulata) er blant blomstre veldig sent våren.

Blomstrende månedene

I den sørlige delen av USA i USDA soner 7b og 8 begynner det tidligste syrinene blomstrende rundt 1 April. I soner 5b gjennom 7a ikke disse samme syriner starter blomstringen til midt-eller slutten av April. I de nordligste statene i soner 3b gjennom 5a, første syrinene blomstrer i tidlig til midten av mai, noen ganger ikke før nesten Minnedag nær den kanadiske grensen. Midseason og sen-blomstrende syriner etter i rekkefølge over hele landet. Japansk tre syriner begynne blomstrer i Sør rundt slutten av April, men ikke før begynnelsen av juni i stater som Nord-Dakota.

Blomst varighet

En lilla plante i blomst varer i sju til 10 dager, to uker minst. Busker eller trær ser attraktive som blomsterknopper svelle og er synlig, gjør blomstrende sesongen synes å vare litt lenger. Uvanlig varm, vind vær gangen blomstrende forkorter blomstrende sesongen. Omvendt, kjølig og skyet vær elongates blomstrer i mye på samme måte å plassere snittblomster i kjøleskap forlenger holdbarheten. Vind og nedbør strimler lilla blomster klynger av personlige blomstrer, gjør skjermen ser toppet og mager.

Cut-blomst syrin

Kommersielle kutt-blomst handelen er i dag over hele verden, slik at alle kan be om og motta syriner i blomst året. I USA, er lilla plantene tvunget i blomst etter en riktig eksponering for kjølig temperatur og deretter varmet i veksthus simulere våren. Fra februar til November kuttet anlegg over Nord-Amerika produsere lilla blomster stengler. Men fra November til April, syriner q43 importert fra dyrkere og leverandører i Holland.