Hvilken farge gardinene tilsvarer en Sage soveromsveggen?

April 5

Salvie grønne veggene gir en ideell bakgrunn for inspirert soverom gardiner. Jordnære og naturlig, en sage grønn skygge er mer interessant enn en nøytral tone, men stjele ikke oppmerksomheten fra vindu gulvbelegg og andre møbler. Spille med gardin farger til å lage forskjellige utseende, fancy og eklektisk sofistikerte og moderne.

Natur-inspirerte gardiner

Forbedre salvie grønne veggene ved hjelp av naturlig-hued gardiner. Spille opp jordnær kvaliteten på grønn ved å velge sandstranden tan eller rik sjokolade brun gardiner. Kjøpe gardiner laget av økologisk bomull å skape en natur-inspirert, øko-vennlig plass.

Myke gule gardiner

Lyse opp utseendet på salvie grønne vegger av hengende myk smør gule gardiner. Solfylte skyggen vil blandes vakkert med den grønne fargen, samtidig som en fersk pop farge rommet. Komplett utseendet ved hjelp av gule dekor elementer, for eksempel en dyne eller dyne.

Blonder gardiner

Legge til et elegant utseende til soverommet med krem-farget blonder gardiner. Dekorere med blonder gir soverom på-trend vintage klagen. Sage grønt, som er en dempet skygge, vil gi en gratis bakgrunn for myk og romantiske vindu gulvbelegg. Fullføre utseendet av dekorere med antikke blomstervaser og innrammet svart-hvitt-utskrifter.

Hvit lin gardiner

Hvit lin gardiner vil legge et friskt, moderne utseende til et rom med salvie grønne vegger. Nøytral-tonet vindu gulvbelegg vil tillate den grønne fargen til sentrum. For en rolig titt, fastsatt klart glass eller sølv-tonet vaser fylt med elegante hvite blomster, som calla liljer og orkideer.

Utskrevne gardiner

Ha det gøy med grønne veggene etter trykt gardiner. Opprette en natur tema i soverommet ved å velge vindu gulvbelegg med fugl design eller grønne blad mønstre. Gå for en tropisk utseende ved å kjøpe gardiner med bambus og palm frond bilder.

Monokromatisk gardiner

Gå for monokromatisk se ved å velge matchende salvie grønne gardiner. Dette vil tillate din soveromsmøbler og innredning til å bli det sentrale punktet i rommet. Velg en dyne eller stol i en framstående skygge, som sitron gul eller levende korall.