Hvilken del av Tribulus Terrestris bruk

January 19

Tribulus terrestris, kjent som goatheads eller punctureweeds, anses en helsefarlige Luke av noen og en verdifull medisinsk urt av andre. Anlegget er funnet over hele USA og drops skarpe, kanter frøet hoder. Selv om de tøffe frøkapslene høstes ofte for sin fruktbarhet og libido-forsterke stoffer - kan alle deler av anlegget brukes til dette formålet. Heldigvis for de som søker verdifulle ugress, er det ikke mangelvare.

Beskrivelse

Walnutred produserer en taproot og vokser forgreining stilk som utstråler fra kronen i et bredt, spre mote. Blomstene er gule og små, og forvandles raskt til frukt. Hver frukt blir en gruppe frøkapslene, som har to eller tre veldig skarp og stive spines. Som mange invasiv ugress, walnutred trives i fattige, tørr jord og vokser overalt. Når seedpods få spredt, kan de være en alvorlig irritasjonen som de har nok styrke til å punktere et dekk.

Frø Pods

Delen høstet walnutred planter er av tørket, moden, grønne frøkapslene. De skal samles når de er fullt utviklet, men ikke brun. Bruker hansker, fjerne personlige frøkapslene eller børste dem med en spatel og andre verktøy. Skyll og tørk dem for et par dager. Pods er klar når de har en grundig tørket overflate. Når høsting pods, kan du unngå å samle fra områder hvor dyr kan ha streifet for å hindre fecal forurensning. Samle ikke frøkapslene med mold eller andre sykdom eller skade.

Høsting anlegget

Noen del av Tribulus terrestrius er nyttig for medisinske formål, og inneholder verdifulle phytochemcials. På alle stadier av vekst, kan du bruke den stammer, blader eller noen annen del av anlegget. Overføring er ikke nødvendig hvis du bor i områder hvor Luke er frodig, som i sørvest. Faktisk, er høsting naturlig voksende goatheads en god måte å kontrollere ugress, som regnes som invasiv og skadelige.

Medisinske formål

Tribulus terrestrius har blitt allment populær for sine påståtte seksuelle og atletisk som øker fordeler, men disse fordelene ikke er helt bevist. Det ble tradisjonelt brukt i kinesisk medisin som en aphrodiasiac som forbedret testosteronnivå. Det kan forbedre fruktbarhet nivåer blant menn, og kan øke atletisk ytelse, Shawn Talbott og Kerry Hughes, forfatter av "Helsepersonells Guide til kosttilskudd." Stoffene ansvarlig er steroide saponiner og protodioscin, som anlegget kan konvertere til steroid hormoner. Noen idrettsutøvere og kropp byggherrer bruker kosttilskudd som inneholder tribulus terrestrius i håp om å få fra sine påståtte testosteron øker effekter.