Hvilke verktøy å bruke til å teste en sikring utenfor en krets

September 24

Hvilke verktøy å bruke til å teste en sikring utenfor en krets

For mye gjeldende brenner ut komponenter. Hvis et system er vurdert til 15 ampere, betyr det at komponenter i systemet vil fungere så lenge gjeldende gjennom dem er 15 ampere eller mindre. Sikringen for en 15 amp system er en komponent som inneholder en liten kabel eller stripe som er designet for å brenne akkurat 15 ampere, og dermed lagre andre komponenter i systemet.

Multimeter

Bruke et multimeter for å sjekke en sikring. Angi knotten på forsiden av multimeter til ett av områdene som ohm - dette er en bryter på enkelte multimeters. Angi skalaen til minste området. For eksempel Velg 1 100 ohm i stedet for 100 til 10.000 ohm. Hold fører av måleren sammen godt med en hånd og med den andre hånden, slå den lille knotten som justerer nålen. Angi nålen lese nøyaktig null.

Hvis du har et digitalt multimeter noen ganger har en automatisk null justering, krever ingen justering. Trykk lede kontakt av sikringen. Hvis det er en sylinder sikring, blir kontaktene metall endene av sylindere. Hvis det er en skruen i sikring, blir én kontakt en liten metall flekk på dypeste slutten av sikringen når det skruer i og den andre kontakten vil være metal trådene av delen som skruer i. Hvis måleren leser nær null, er sikring OK. Hvis motstanden er svært stort - flere hundre ohm - sikring utbrent.

Ohmmeter

Prosessen med å bruke en ohmmeter er lik som bruker et multimeter. Velg den laveste innstillingen på ohmmeter skala og "null innstille" i ohmmeter. Hold fører fast sammen og slå små nålen teren før nålen er nøyaktig på null. Som for multimeter, digitale ohmmeters trenger ikke null justering. Trykk lede kontakt av sikringen. Hvis lesing er svært nær null eller mindre enn 100 ohm, er sikring OK. Hvis motstanden er høyt – over flere hundre ohm - sikringen er dårlig og bør byttes.

Sikring Tester

Det er flere tilgjengelige sikring testere billigere enn meter og mer robust. En meter kan bli ødelagt ved å slippe den gangen, men en sikring tester kan bli kastet i en verktøykasse inntil nødvendig. Sikring testere består av et batteri, en lys utslipp diode (LED) eller andre lyskilder og to korte fører. Test testeren før du bruker det ved å berøre fører sammen - hvis lyset kommer på testeren er godt å gå. Hvis lyset ikke kommer på du bør enten erstatte batteriet eller sikring testeren. Hvis testeren er god, trykk hver leder til kontakter på sikringen. Hvis lyset kommer på er sikringen bra.