Hvilke typer dverg lilla busker er det?

August 20

Medlemmer av lilla familien (Syringa) er trær og busker og er ikke innfødt til Nord-Amerika, med de fleste stammer fra Asia eller Europa. Dverg hybrider av syriner finnes for landskapsarbeid bruk, med mange egnet for en rekke formål.

Typer

Dverg lilla busker er den maidens rødme, en hybrid av tidlig syrin (Syringa oblate). Snøskred sorten er en hybrid av den felles lilla (Syringa vulgaris), mens Little Boy Blue er en dverg busk av denne arten. Bloomerang er en lilla dverg busk som er resultatet av en mellomting mellom andre lilla planter.

Størrelse

Mange busk syriner og deres kultivarer bli godt over 6 fot, men dverg kultivarer er betydelig mindre. For eksempel modnes Bloomerang hybrid til mellom 3 og 4 fot, mens maidens rødme utvikler 6 fot eller omtrent halvparten av størrelsen av arter. Little Boy Blue topper på mellom 3 og 5 fot.

Bruker

Dverg syrinene produserer samme type duftende blomster som er et varemerke for arten, men deres mindre størrelse gjør at landscapers kan bruke dem i busk grenser, som stiftelsen planter og opprette hekker. Dverg syriner er effektiv som prøven planter dyrket alene å tiltrekke oppmerksomhet eller i massene der rom gir.