Hvilke Type maling fungerer Best på gips?

June 4

Hvilke Type maling fungerer Best på gips?

Herdet murvegger er solide, slitesterke og motstandsdyktige mot kortsiktige fuktighet, i motsetning til moderne gips. Selv om gipsen kommer med mange fordeler, foretrekker utbyggere og huseiere gips for dens lavere pris, flat overflate og hurtigere installasjon forarbeide. Opprinnelige murvegger fortsatt finnes i mange eldre boliger i dag. Maleri gamle murvegger er ikke mye forskjellig fra maleri gips, men anbefales det maling for å sikre en vakker lakk og mindre arbeidskrevende arbeid.

Maling og Primer alt-i-ett

En maling og primer produkt blokkerer veggen skavanken og er også bra for vegger farget med nikotin og vannet flekker. Tunge flekker på veggene kan kreve bruk av en olje-baserte produktet i stedet for latex. Med mindre gips vegger ble nylig malt, anbefales primer. Alt-i-ett maling og primer produkter eliminere behovet for å bruke et eget lag med primer. Disse produktene også eliminere behovet å handle for en egen primer, som kan spare penger. Vannbasert maling primer frigjøre stygg lukt ikke og tillate for lett cleanup.

Flat maling

Murvegger avslører vanligvis sprekker, hulrom, støt og små hull. Ikke-skinnende utseendet av flate maling bidrar til å skjule feilene på gips vegger. I motsetning til en skinnende lakk, som eggeskall eller satin, flat absorberer maling lys i stedet for å reflektere det. Gips vegger, malt i en flat kvalitetsmaling, ofte assosieres gips. Maskering uregelmessig utseende gips hjelper modernisere gamle vegger og forbedrer attraktiviteten til ditt hjem interiør. For disse grunner, maling gips vegger i en vannbasert flat maling.

Oljebasert Primer og maling

Murvegger overholder et metall dreiebenk under overflaten, og det er ikke uvanlig for dreiebenk til å blø rust flekker gjennom puss ved fuktighet inne i veggen. Oljebasert primer og maling sel gamle gips og hindrer tunge flekker fra blødning gjennom malt overflate. Selv om oljebasert primer og maling utgivelser illeluktende gasser, er de flekken-sperring evnene langt mer effektive enn latex primer og maling. Oljebasert maling er også anbefalt for fersk skummet-belagt murvegger eller nyinstallerte gips.

Emalje maling

Emalje paint produkter er tilgjengelige i olje-basert og latex versjoner. Glatt finish med lakk maling passer naturlig glatte overflaten av gips veggen. Maleriet puss med en tøff emalje maling skaper en slitesterk finish som kan rengjøres grundig uten marring eller skade den nye lakk. Emalje maling er tilgjengelig i vanlig vegg ferdig som flat, eggeskall og sateng. Maling gips vegger med en fin nap roller å forlate minimal stipple og forbedre den naturlige teksturen av gips.