Hvilke Type maling bruker du på en glassfiber olje Tank?

March 8

Hvilke Type maling bruker du på en glassfiber olje Tank?

Glassfiber er brukt for olje og andre typer lagertanker fordi det er korrosjonsbestandig, lett og lett å reparere. Glassfiber stridsvogner og i utgangspunktet alle glassfiber konstruksjoner er malt med gelcoat som er en polyester harpiks basert maling.

Gelcoat

Gelcoat er en høy kvalitet harpiks som pigmentert med farge og tilført tilsetningsstoffer som tykkere det opp og beskytte den mot uv-stråler. Gelcoat som alle andre harpikser krever en katalysator for å stivne.

Katalysator

Gelcoat er blandet med 1 til 2 prosent metyl etyl keton peroxide som fungerer som en katalysator for glassfiber harpiks. Mer enn to prosent katalysator kan legges til raskere kur, men aldri bruker mindre enn 1 prosent eller gelcoat ikke forherder.

Programmet

Gelcoat kan rullet på, børstet på eller sprayet på med en gel coat pistol. Bruke gelcoat med en spray pistol er den beste måten å få en jevn profesjonell finish.

Farer

Gelcoat sammen med alle andre glassfiber harpikser gir generelt av sterk røyk som er kjent for å være farlig. En respirator bør brukes på alle tider når du arbeider med glassfiber materialer.

Vedlikehold

Gelcoat kan bli oksidert fra soleksponering. Gelcoat kan være beskyttet mot oksidering av polering det med bil eller båt voks.