Hvilke tegning har fikentreet blader?

October 9

Hvilke tegning har fikentreet blader?

Fig trær er tropisk til temperert trær som produserer saftige, søt frukt. Slekten, Ficus, er store og har en rekke arter. Noen ficus er nesten klatring planter med stor antenne røttene mens andre er tett og solid forankret i jord. Planter har vært brukt til mat i århundrer og er vanlige interiør stueplanter. Fikentrær varierer i bladet størrelse, tegning og farge. Faktisk en plante prøve har mange to eller tre typer bladene på den samtidig.

Palmate og ofte tegning

Tegning refererer til ordningen med årer i overflaten av et anlegg blad. Disse blodårene er del av vaskulære system som flytter mat og vann gjennom anlegget. Palmate tegning starter på et sentralt punkt og alle vener stråle ut fra dette punktet i en ray. Ofte tegning er preget av årer forgrening av midt vrborden som ribbeina til fisk fra ryggraden. Ficus slekten dekker 1000 arter som omfatter planter med blader av begge typer veining.

Busker og eviggrønne

De fleste Ficus har eviggrønne blader, men noen arter mister sine blader om vinteren eller under tørke. Løvfellende bladene er palmate og delt inn i tre til sju lobes avhengig av arten. Disse bladene er tynn og formbare og kan også være enkelt og unlobed. Løvfellende blader finnes vanligvis på spiselige fiken.

Eviggrønne blader er typen du finner på en gummitre, som er tykt og skinnende. Disse bladene er vanligvis ofte med en fast midrib og strålende årer derfra. Dekorativ fikentrær har denne typen tegning.

Eksempler på ofte blader

Ficus lyrata er en 50-fots høye eviggrønt tre med ofte tegning. Den brukes som en dekorativ skygge treet i landskapet. Den produserer en frukt som er mer for show enn smaken. Ficus benjamina er den vanlige houseplant med en gråtende form. Overraskende, treet kan få 60 fot høy, men er imøtekommende til beholderen dyrking. Bladene er enkel og ofte 2-4 inches lang, med en dyp grønn farge. Det er mange andre fig arter med ofte bladene som er enten innendørs eller utendørs trær.

Eksempler på Palmate blader.

Den strålende veining av palmate blader er illustrert på votten formet eller lobed skriver Ficus løvverk. Den banan blad Fig eller Ficus maclellandii, har brede blader som kan ofte eller palmate avhengig av hvilke av sin blad du sammenligne. Ficus carica har karakteristiske fig bladene av beskjedenhet berømmelse, som er bredt, dypt lobed og palmate i blodåre arrangement. Ficus banghalensis har palmate blader ordnet i basal og lateral par. Den produserer 2 til 4 basale par som utstråler fra bunnen av bladet, og 5 til 7 lateral parene som flanken basale venene.