Hvilke produkter kan resirkulert plast gjøres i?

March 22

Hvilke produkter kan resirkulert plast gjøres i?

Ikke alle plast er skapt like. Forskjellige plast er laget av forskjellige råvarer, brukes for ulike produkter og gjenvinnes til ulike produkter, samt. Ta en betrakte din plast. Du ville se et tall fra 1 til 7 i en trekant består av piler. Tallet forteller deg hva det er laget av, produkter det er brukt for og hva blir det en gang det er resirkulert. Ikke alle tall er resirkulert på samme måte i alle steder. Kontakt din lokale myndigheter å se hva du kan plassere for gjenvinning og hva ikke.

Nummer 1

Varer med antall "1" er laget av polyetylentereftalat (PET). Nummer 1 finnes på flasker og beholdere for drikke og mat. Det er resirkulert til klær, teppe, film, mat, og drikke beholdere og oppbevaring. PET er billig og lett, og er i høy etterspørsel. Det er tillatt i de fleste curbside resirkuleringsprogrammer.

Nummer 2

Høy tetthet polyetylen brukes i produksjon av containere for drikke og mat. parabol og klesvask vaskemiddel flasker; og dagligvarer, søppel og detaljhandel poser. Det er resirkulert i beholdere for vaskemiddel, sjampo og hår balsam, motorolje flasker, plast trelast, rør, bøtter, kasser, blomsterpotter, film, gjenvinning, doghouses, picnic bord, fekting og gulvet fliser. Dette er en annen plast plukket opp i de fleste steder, men noen steder bare godtar beholdere med nakken.

Nummer 3

Polyvinylklorid (PVC) brukes til å lage mat som emballerer, medisinsk rør, hus fasader, vinduskarmer, flisbelagte gulv og teppe backing. PVC er resirkulert i løsblad bindemidler, terrassebord, panel, takrenner, gjørme flaps, film, gulvfliser, gulvmatter, elektrisk utstyr, trafikkjegler, hage slanger og mobile hjem lister. PVC slipper giftstoffer hvis brent og er sjelden akseptert i resirkuleringsprogrammer. Noen plast trelast produsenter vil godta produktet.

Nummer 4

Lav tetthet polyetylen brukes til å lage Klesrens, brød og frossen mat vesker; og squeezable flasker. Det er resirkulert gjøre frakt konvolutter, søppel kan liners, gulv flis, plast trelast, film, kompost binger og griller. Det er akseptert i noen resirkuleringsprogrammer.

Nummer 5

Polypropylen brukes til å lage mat og medisinbeholdere og flasker. Det er resirkulert i bil batteri saker og kabler, signallys, koster, børster, is skrapere, olje trakter, sykkel rack, raker, landskap kanter, sykkel rack, hyller, paller og skuffer. Den har høyt Smeltepunkt, noe som gjør det til et godt valg for varm drikke og mat. Denne plast aksepteres noen steder.

Nummer 6

Polystyren brukes i produksjon av kopper, tallerkener, bestikk, CD-ROM jakker og egg kartonger. Når det er resirkulert, blir termometre, lysbryter plater, termisk isolasjon, egg kartonger, ventiler, linjaler, lisens plate rammer, skum pakking og servise. Svært få programmer akseptere tall "6" produkter.

Nummer 7

Dette er for andre typer plast som er sjelden resirkulert. De inkluderer 3 - og 5-gallon vannflasker, "skuddsikre" materialer, solbriller, DVDer, tilfeller for iPod og datamaskiner, logger og viser, mat containere og nylon. Når de er resirkulert, blir de plast trelast og skreddersydde produkter.