Hvilke Potting jord for Dracaena Marginata?

October 7

Med sitt sverd-lignende, rød-farget blader gjør Dracaena marginata en slående tillegg til din innendørs hage. Også kjent som Madagaskar drage treet og spanske dolk, dette evergreen treet er vanligvis dyrket som et hus anlegg, men kan holdes utendørs i delvis skygge over hele US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 til 12. I tillegg til å holde din dracaena direkte lys og trekkfulle områder, vil plante den i høyre jord hjelpe treet trives.

Den ideelle jorden

Dracaena marginata foretrekker en jord som har et høyt næringsinnhold og er litt surt. Selv om anlegget gjør best i fuktige værforhold og liker fuktig jord, må sin jord renne godt. I dårlig drenert jord er treet utsatt for rot råtne og andre fungal sykdommer. Den ideelle jorden for Dracaena marginata inneholder leirjord å legge næringsstoffer, torv til å senke pH-nivå og vermikulitt eller perlite å forbedre drenering.

Velge en blanding

Mest hagesenter forsyning har potting mikser for innendørs planter. Selv om kalles potting jord, inneholder ikke de fleste mikser jord fordi jord skaper en tung blanding som ikke renne godt. Se etter en potting medium som inneholder torv, vermikulitt eller perlite og noen typer organisk materiale som kompost eller bark. Hvis du vil lage din egen miks for din dracaena, kombinere en tredjedel kompost eller fin bark chips, 1 / 3 torv og en tredjedel vermikulitt eller perlite. Fordi det ikke kan renne godt og kan inneholde insekter og sykdom, aldri bruke hage soil for potteplanter.

Velge en beholder

Beholderen for din Dracaena marginata må ha minst én drenering hull i bunnen. Uten dette hullet, kan jord på bunnen av potten bli waterlogged, fører til rot råtne. Hvis røtter rommet å utvide, kan du velge en beholder vide nok til 1-2 inches mellom røttene og veggen av potten. Ikke bruk en beholder som er for stor siden dette kan føre til over-vanning. Fordi treet har rikelig med øvre vekst, er det best å velge laget av tung materiale som terracotta eller keramiske for stabilitet. For å gjøre det enklere å flytte treet, plass beholderen på hjul.

Økende fuktighet

Dracaena marginata er innfødt til tropiske øya Madagaskar og trives i fuktige værforhold. For å forhindre mugg og mold, beholdes de fleste hjem ved lav fuktighet. Å øke luftfuktigheten rundt din dracaena og gjøre det føles mer hjemme, kan du angi beholderen til en skuff fylt med småstein. Fylle skuffen med nok vann til å holde småstein fuktig. Vannivået bør bare fukte småstein, ikke nå bunnen av din dracaena potten.