Hvilke innfelt lys kan brukes i fuktige områder?

March 6

Dempet belysning kan finnes overalt i og rundt hjemmet. Fleste innfelt lys er fine for fuktig steder; men må dekselet være vurdert for fuktig eller våt. Det eneste kravet er at fuktig eller våt dekselet er på listen over godkjente trims, som vises i på grove innfelte lyset kan. Mest fukt eller vått-rangerte dekker kommer med en Gummipakning som beskytter lyset fra å få vann i den, så vel som av ikke-ledende materialer.

Oppførte Trims for grov i kapslinger

Når shopping for en grov kan boliger, se i grove kan der pære er installert. Et sted rundt den buede i kan være en etikett med en liste over lyspærer og wattstyrker som godtas for boliger, samt en liste over trim dekker som er godkjent for dette merket og modellen innfelt kan. Bevæpnet med merke og modell nummer, kan du også se opp som våt eller fuktig dekker trims kan brukes for at boliger i sine merkevarer trim katalogen.

California tittelen 24 krav

Alle innfelt bokser installert i remodels, ny konstruksjon eller nye tillegg i California må tittelen 24 kravene. Noen dempet belysning kan det installeres i et tak med isolasjon må være en isolasjon kontakt (IC)-vurdert kan tillate isolasjon plasseres rett over inventar boliger. Kapslingen på lampen kreves også lufttett slik at kondisjonert luft ikke vil slippe inn i ikke-conditioned loftet eller tak og ikke-conditioned luften ikke kan komme inn i betinget områder.

Juno merkevare hus og Trims

Juno merke innfelt lys kan hus som vil arbeide med deres våt plassering trims kan være IC, non-IC, renovere ikke IC og Air-Loc eller ikke-Air-Loc type hus. Det er våt plassering trims tilgjengelig for de fleste størrelser av Juno innfelt lys bokser. Se ressurs 1 en liste av Juno hus og trimme.

Halo merkevare hus og Trims

Halo merkevare våt plassering trimme og kompatible hus, varierer fra tre til ni tommer. De har en rekke trimmer og hus verd. Det er fuktig/våt plassering trims som fungerer med IC, non-IC, Air-Tite og ikke luft-Tite hus. Se ressurs 2 en liste av hus og trimme.

Beste valget For alle programmer

IC og luft stramt rangerte innfelt lys bokser er den beste typen innfelt lys bokser for å bruke for alle programmer. IC vurdering kan huset som skal installeres i isolerte tak og loft uten å måtte holde isolasjonen tre inches fra huset. Luften stramt vurdering bokser vil ikke tillate kondisjonert luft i ikke-conditioned taket eller loftet, samt hindre unconditioned loftet og tak luft inn betinget områdene. Californias tittelen 24 samtaler for disse typer hus mens alle andre stater er bundet av National Electrical Code, NEC, standardkrav. Innfelt kan kan brukes for fuktig/våt steder forutsatt du bruke fuktig/våt plassering trim på bolig dens installert i.