Hvilke frukt og grønnsaker vokser planter eller stilker?

February 8

Hvilke frukt og grønnsaker vokser planter eller stilker?

Mange varianter av grønnsaker og frukt dyrkes på planter i stedet for trær eller i bakken. Auberginer, agurk, alle varianter av bønner, og bær som treet frukt som epler og kirsebær er eksempler på grønnsaker og frukt som vokser over bakken på planter. Korn, selleri og rabarbra vokser på stilker. Avhengig av planting datoene for bestemt US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner, disse frukt og grønnsaker kan dyrkes med hell i hager med minimalt vedlikehold, men med en rik avling hver sesong gitt grunnleggende omsorg instruksjonene følges.

Tomat

Tomat, er selv om en grønnsak som de fleste, teknisk en frukt dyrket på en tomatplante. Frukten av en tomatplante vises hver sommer, varierende i farge, størrelse og form avhengig av variasjon. Med over 25000 forskjellige typer tilgjengelig over hele verden for hjem gartnere, det er sikkert mange som passer din vekstforhold. Tomater trenger full Søn minst seks timer med sollys for best resultat. Plante dem i beholdere eller direkte i bakken med godt drenering jord best resultater. Bruk en lys gjødsel og sikre noen organisk materiale er arbeidet i jorden har en mer overflod høst. Ulike varianter å sikre en kontinuerlig høst hele sommeren. Populære høysesongen kultivarer inkluderer bedre Boy, stor gutt og kjendis.

Squash

Squash er en varm årstid vegetabilsk, også sommeren eller gul squash, og spirer fra lav vekst vintreet-lignende eller buskete anlegget. Squash er kjent for deres raske vekst og rik avling med bare noen få planter. Lett vedlikehold gjør det en favoritt for nybegynnere og erfarne gartnere både. Full sol og godt drenering jord arbeider sammen for å produsere denne godt elsket vegetabilsk. Squash kan også dyrkes i store beholdere eller Potter som den mottar tilstrekkelig sollys og hyppige vanning. Varianter inkluderer gullrushet, Peter Pan og Sundance.

Paprika

Peppers, en varm årstid vegetabilsk, er ofte vokst sammen med tomater i hagen eller i containere. Selv om litt mer arbeid er involvert i å sikre et riktig innhøstingen av paprika, forblir de en favoritt stift i sommer vegetabilske hager i mange regioner. Farge, struktur og fasong varierer fra en variasjon til neste. Grønn, rød og gul nyanser utgjør flertallet av paprika, men hvit, lilla og selv brun er ikke uvanlig. Plante i et område av hagen med masse sol og godt drenering jord. Vann ofte for å sikre lated oppblomstringen av denne vegetabilsk. Vanlige typer peppers plantet i hager inkluderer paprika, cayenne, jalapeno og habanero. Smak varierer fra søt og mild varme.