Hvilke farger ville se bra i en lys blå kjøkken?

March 28

Hvilke farger ville se bra i en lys blå kjøkken?

Lyseblå er en nydelig, luftige farge for kjøkken og gir deg mange alternativer for fargeavstemming. Ta en titt og se hvor du ønsker å injisere mer farge først. Trim er et godt sted for noen ekstra kick uten å være overveldende. En dør eller en enkel vegg kan presentere nok farge for å gjøre skjemaet mer komplekse og dynamiske. Som vinduet behandlinger er en sjanse til å introdusere mønstre.

Monokrom

Monokrom- eller én farge, betyr bor med blå, men bringer i varianter. Det er et valg hvor du kan gå galt, men det ikke vil ha virkningen av mer varierte ordninger. Mørkere, ultramarin blå detaljer kan berike fargen på kjøkkenet og utarbeide den mykere lyseblått. Blues blandet med gråtoner av varierende nyanser introdusere en klassisk følelse.

Beslektede farger

Farger i nærheten blå på fargehjulet som lilla eller grønn opprette skarpere kontraster enn en monokrom ordningen, men er fortsatt solid valg. Lilla blandet med litt rød eller hvit som lilla eller en dypt pastell fiolett låne en kul følelse. Kontrast kjøligere blå ved å gå i motsatt retning mot grønne. Green kan være litt vanskelig. Nøytrale og pasteller fungerer bedre, avhengig av hvilken type blå du har. Få noen test maling hvis du er i tvil.

Oransje

Oransje, å være et supplement blå, kommer ta noen slag til kjøkkenet. Komplementærfarger ligger overfor hverandre på fargehjulet og alltid skape dynamiske effekter. Hvis en ren oransje er for mye, tone det ned med jorden farge litt. Rødbrun, ochers og rust er alle relatert til oransje, vil utfylle blå og er lett på øyet.

Metalliske farger

Metalliske farger som sølv eller tinn er en roman valg for kjøkkenet og har en overdådig følelse. Hvis du har rustfritt stål utstyr i kjøkkenet dette kan ikke være veien å gå, men hvis du leter etter litt zing, en metallisk farge kan være akkurat tingen. Du kan finne metallic lakk for veggene på bedre maling butikker, og de er ikke mye mer problemer gjelder enn vanlig maling.