Hvilke Evergreens hjort misliker?

July 14

Hvilke Evergreens hjort misliker?

Eviggrønne trær og busker sikre konstant grønne hager og større anlagte områder. Hjort, men kan være en stor plage når det gjelder å holde disse plantene sunn og attraktive. Den enkleste måten å unngå dette problemet er å velge evergreens hjort ikke spiser med mindre de er desperat behov for mat.

Einer

Einer kommer i alle former og størrelser, fra høye trær til snikende busker. Bladene av de fleste juniper planter er ikke for hjort, gjør anlegget et godt alternativ for hager og anlagte områder. Prinsen av Wales einebær, moonglow einer og snikende juniper er særlig hjort-resistente.

Black Hill Gran

Black Hill Gran brukes vanligvis for windbreaks, personvern skjermer og aksent plantings. Hjort er usannsynlig å spise mørke grønne bladverket av disse trærne. Alberta Gran og Colorado blue spruce er også gode alternativer.

Amerikanske Holly

Amerikanske Holly er innfødt til det østlige USA. Bladene av amerikanske holly er tøff, læraktig og stikkende, gjøre dem svært tiltalende for hjort.

Boxwood

Den Maine.gov nettsiden beskriver boxwood som "hjort-land drøm." Ideell for naturlige innstillinger eller hage kantlinjer, boxwood kan plantes i direkte sol eller full skygge og er svært hjort-resistente.

Andromeda

Andromeda, også kjent som Liljekonvall, er treet med hvite blomster. Det er et utmerket dekorative alternativ for hager i faresonen hjort.

Hellebore

Hellebore er en evergreen flerårig av buttercup familien. Helleborus niger, kjent som Christmas rose, har en attraktiv blomst ligner på vill rose. Anlegget er giftig for mennesker og dyr hjort er usannsynlig å ta mer enn et par små biter.

Artemisia

Slekten Artemisia planter inkluderer en rekke urter og busker, hvorav mange har en sterk aroma og bitter smak. Begge egenskaper bidra til å motvirke planteetere som hjort. Artemisia schmidtiana, kjent som sølv jordhaug, er en spesielt hardfør. Artemisia absinthium, eller malurt, er en annen hjort-resistente hager i alle størrelser.

Furu

Furutrær er sjelden målrettet av hjort, hovedsakelig fordi de tilbyr svært liten næringsverdi. I en liste utarbeidet av webområdet Rutgers New Jersey landbruket eksperiment stasjon, er Scotch pine, red pine, banen furu og japanske svart furu blant variantene som er merket som "sjelden skadet" eller "sjelden alvorlig skadet" av hjort.