Hvilke enkle maskiner brukes i en traktor?

March 31

Hvilke enkle maskiner brukes i en traktor?

Simple machines er de grunnleggende delene at store maskiner å arbeide. Fysikkens lover er i arbeid i hver enkelt maskin. Blant dem er skivene, og akselen, skruen, kilen og spaken. En traktor bruker alle fem av disse enkle maskiner til å utføre en rekke oppgaver på gården.

Spaken

Trykk på en lever og motsatt reaksjon skjer på motsatt side. Dette er der vi får begrepet innflytelse. Brukes og presser et objekt. En fulcrum eller pivot punkt er nødvendig. Dette punktet er balansen mellom de to sidene. Avhengig av vekt eller kraften til det, kan balanse punktet være i midten hvis vekten er lik eller mot den ene siden hvis belastningen er ujevn. Når du bruker traktorens arm lirke steiner eller Fjern et område, er spaken på jobb.

Wiretrekk

Starte traktoren. Motoren skal levende. Trinser inni motoren slå sylindere. Motoren kjører traktoren ved å overføre makt langs trinser til ønskede operasjonen. Kontroller alle fungerer ved å øke eller slippe kraft på trinser som opererer traktoren. En wiretrekk overføringer kraft fra én retning til en annen. Det klassiske eksempelet på en talje er en blokk og takle på en båt. Der det er en kjede, tau, belte eller kabel, i traktoren fungerer skivene.

Og akselen

Kjøre traktoren i sonen arbeid. Dekkene er slått med hjul og aksler. Hjulet gjør at objektene skal flyttes ved å rotere. Hjul finnes overalt hvor du ser. Traktorens aksler er stabile, sterk og rett stykker som hjulene snu. De kan slå uavhengig eller som en del av et team av hjul alle flytte sammen. Kjøre traktoren krever bruk av alle hjulene. Slå traktoren bruker rattet. Betjene bøtte med rotere det langs en fast og akselen. Hjulet kan all flytting av traktoren. Det kan ikke flytte uten.

Kile

Grave opp jord eller snuse opp steiner. Du bruker kilen hver gang du arbeider. Kilen er en trekant. Den bruker kraften i skråning fly. Du bruker den når du skille eller delte objekter. Force er presset fra kile avhengig av hvor tykk vinklene av trekanten er. Det er mest brukt for å bryte ting fra hverandre. Når du bruker bøtte for å løfte ting, brukes en kile. Pløyer er en direkte eksempel på hvordan en kile brukes på traktoren arbeid i feltet.