Hvilke elementer skal lagres i en garasje?

March 16

Garasjer være lagring strukturer som kan eller ikke kan være knyttet til resten av et hjem. Disse strukturene kommer i en rekke størrelser vanligvis kategorisert etter antall kjøretøyer de kan huset; de vanligste er stor nok til å lagre en til tre biler. Selv om garasjer er relativt uferdige sammenlignet med andre områder i et hus, er de likevel integrert tillegg for personer som trenger å lagre store elementer (for eksempel ekstra biler) samt plenen utstyr, verktøy kraftverk, reservedeler og potensielt farlige kjemikalier. Her vil du lære mer om hvilke elementer skal lagres i en garasje.

Motorkjøretøy

Mest dominerende bruk av garasjer er for lagring av motorvogner både fungerer og ikke fungerer. Garasjer vakt kjøretøy mot miljømessige slitasje som regn, snø, hagl og lignende elemental styrker. Kjøretøy lagring kan være enten midlertidig eller lang sikt. Mange foretrekker å bruke automatiske garasjeporter som de ofte kjøre ut av garasjen hele dagen. Kjøretøy lagres i en låst garasje i motsetning til åpne fortau betydelig redusere risikoen for blir innbrudd eller vandalisert til enhver tid på dagen.

Plen utstyr

Alt utstyr brukes til vedlikehold av naturområder rundt et hjem skal lagres i en garasje for sikkerhet og lette-av-tilgang. Dette er det neste beste alternativet for bolig som ikke har eller er ikke tillatt å bygge separate lagringsområder på deres land. Elementer med rust utsatt komponenter som gressklippere, raker, shovels, Luke whackers og snø/Løvblåsere nytte på samme måte som biler fra garasje lagringsplass. I tillegg kan utstyret vedlikeholdes (om nødvendig) i det samme området den blir lagret. Hagearbeid forbindelser fra mulch til torv moss bør også lagres i en lukket garasje å beskytte mot små dyr rive hull gjennom poser.

Elektroverktøy og stasjoner

Elektroverktøy og arbeidsstasjoner/benker utgjør en annen kategori av elementer som skal lagres i en garasje. Elektroverktøy (håndholdt verktøy med elektroniske komponenter) kan være veldig høyt, gjør deres bruk passer ikke for indoor siden andre kan bli forstyrret. Samtidig nødvendiggjøre deres elektroniske komponenter ofte en egen strømkilde som de fleste garasjer som stikkontakter. Størrelsen på mange verktøy stasjoner og arbeidsbenker må lagre dem i et annet rom i huset unfeasible, spesielt hvis hjemmet ikke har mye ekstra plass. Sikkerhet blir også et problem hvis små barn i hjemmet og kan ikke være sequestered fra disse potensielt farlige verktøy. Garasjer er derfor ideelle steder for ikke bare lagring, men aktivt gjennomføre prosjekter som krever bruk av disse verktøyene og/eller stasjoner.

Andre kjøretøy

Mange bruker garasjer for lagring av andre biler, store og små. Små båter, sykler, golf handlekurver og all - terreng kjøretøy (ATV) skal lagres i garasjer som praktisk tilgang til og vedlikehold seg når på krevd er mye høyere enn bolig dem på off-eiendommen steder. Dermed vil også spare eieren off-site lagring avgifter. Akkurat som med større seg, kommer disse små biler med en rekke reservedeler og kits som skal holdes i et nærliggende område i garasjen. Å ha disse tilbehør i den samme nærheten vil eliminere behovet for å søke etter dem andre steder.

Gass og kjemikalier

På grunn av deres kaustisk, toksisk natures, skal visse stoffer lagres i en garasje i motsetning til de viktigste oppholdsområder. Disse kjemikaliene kan variere fra bensin for gressklippere og vifter til ulike oljer og væsker i vedlikehold av motorvogner; ugress morder, gjødsel og flytende plantevernmidler er andre stoffer som bør også være lagret i en garasje. Selv om de fleste garasjer er Uoppvarmet og dermed kjøligere enn de største levende områdene i et hjem, bør bolig være forsiktig med å lagre kjemikalier i nærheten av garasjen kretsbrytere eller varmtvannsberedere å hindre en brannfare. I samme blodåre, bør eiere også være forsiktig med hensyn til riktig tetting kjemikalier og bensin tanker lagret i en garasje å redusere risikoen for utslipp og skadelige røyk lekkasje.